• Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Waterlogic vandhane
  Vandhaner til vandkølere – til din virksomheds behov

  Vi sigter efter at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dine behov for vandhane og vandkøler

  Vores sortiment af vandhaner

  Albatross Pro I Vandhane

  Image of product Albatross Pro I Vandhane
  Det elegante Albatross tappetårn benytter en Pro 1-enhed til at rense og afkøle drikkevandet. Den fjerner urenheder og sikrer optimal vandkvalitet, hver gang du bruger vandkøleren. Det stilfulde design giver dig let adgang til koldt vand.

  Features

  • Filtrering
  • Koldt vand
  • Vandtilkobling

  T-1 Udskænkningshane

  Image of product T-1 Udskænkningshane
  Udskænkningshane udført i krom og i et stilrent design

  Features

  • Udskænkningshane 1 vejs i krom
  • Filtrering
  • Koldt vand

  Albatross Pro II Vandhane

  Image of product Albatross Pro II Vandhane
  Det elegante Albatross tappetårn benytter en Pro 2-enhed til at rense og afkøle drikkevandet. Det stilfulde design giver dig let adgang til koldt eller kulsyreholdigt vand. Albatross er velegnet til indbygning i bordplade eller et fritstående skab.

  Features

  • Filtrering
  • Koldt og kulsyreholdigt vand
  • Vandtilkobling

  G-61 Udskænkningshane

  Image of product G-61 Udskænkningshane
  G-61 udskænkningshane i krom med 1 tryk

  Features

  • Koldt vand
  • Filtrering

  Piccolo Fusion Vandhane

  Image of product Piccolo Fusion Vandhane
  Når placering og design er lige så vigtigt som funktion og kapacitet, så er et indbygget vandsystem med et fritstående tappetårn det absolut bedste. Løsningen er let at anvende som et supplement i køkkenet.

  Features

  • Filtrering
  • Kulsyreholdigt og koldt vand
  • Vandtilkobling

  G-62 Drikketud

  Image of product G-62 Drikketud
  drikketud til indbygningskøler

  Features

  • Koldt vand
  • filtrering

  Når der skal anskaffes vanddispenser, har alle virksomheder forskellige behov.

  For nogle er prisen vigtig. Andre vil se på maskinens kapacitet, mulighederne for koldt eller varmt vand, eller vand med brus.

  Men der er også kunder, som dig, der gerne vil have en vanddispenser, som fylder mindst muligt, og som ser flot ud. Det kan umiddelbart være svært at finde en løsning, der opfylder disse kriterier, men det er præcis det, vores vandhane gør. Uanset om du har begrænset plads i virksomheden, og ikke har plads til en fritstående vandkøler, eller du gerne vil have en løsning, som ikke forstyrrer indretningen i f.eks. din restaurant, din bar, eller dit festlokale, så giver vores vandhane dig mulighed for at servere det samme kvalitetsvand, som vores vanddispensere gør, dog med et mere minimalistisk og elegant look.

  En vandhane er ikke bare en vandhane

  Hos Waterlogic har vi vandhaner til alle formål. Vi lægger stor vægt på, at vi leverer en vandhaneløsning, som passer til den enkelt virksomheds behov. Vi tager derfor udgangspunkt i de kriterier, som er væsentlige i forhold til, hvordan og hvor meget vandhanen skal anvendes. Samtidig finder vi i samarbejde med den enkelte kunde også frem til, hvilke forhold i vandforsyningen der eventelt kan have indflydelse på valget af vandhane. En vandhane fra Waterlogic giver mulighed for, at der altid er frisk, rent vand til rådighed, samtidig med at vandhanen passer til virksomhedens øvrige indretning.

  Vandhane

  Forfriskende rent koldt vand

  Vandhaner der ikke fylder

  Waterlogics vandhaner er designet, så de både har et minimalistisk og elegant udseende, og så de fylder mindst muligt. Men alligevel har de stor kapacitet, og kan levere vand både i de mængder og i den form, som virksomheden har behov for. Vandhanen kan placeres direkte på disken eller bordet, lige der hvor den skal bruges, bare der er en plan overflade. Den forbindes med en vandkøler, som installeres et sted, hvor den ikke er synlig. Vandkøleren tilsluttes til den eksisterende vandforsyning, og den sørger for at filtrere vandet, så alle urenheder, dårlig smag og lugt, er renset ud af vandet, inden det tappes fra vandhanen.

  Som kunde hos Waterlogic får du

  Omfattende service

  Vi værdsætter dig som kunde. Vi ser dig faktisk som vores medspiller. Det er årsagen til, at vi giver dig den bedste service med regelmæssig vedligeholdelse og korte ventetider. Vi ombytter også din maskine helt gratis, hvis din vanddispenser ikke fungerer korrekt.

  Markedseksperter

  Vi ved, at alle virksomheder har forskellige behov afhængigt af deres aktiviteter, budget, og antallet af personer, der skal drikke vandet. Vi kontakter dig, vi vurderer dine behov, og giver vi dig vores allerbedste, tilpassede tilbud.

  Top