Har du modtaget en e-mail fra Culligan? Den var fra os.
Waterlogic Danmark vil snart skifte navn til Culligan, og vi vil fortsætte vores stolte tradition under et nyt navn i Norden, men stadig internationalt anerkendt, som blev etableret i 1936.
Rent praktisk betyder dette ingen ændring for vores kunder. Alle ansatte hos Waterlogic fortsætter med os, og yder den samme gode service til vores eksisterende og nye kunder i området.

 • Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Hvorfor vandkøler på arbejdspladsen?
  Rent vand på arbejdspladsen

  Hvorfor vandkøler på arbejdspladsen?

  Drikker vann på kontoret

  Vand er det bedste, du kan drikke

  Vand er det bedste og sundeste, du kan drikke, og der er mange grunde til, at du bør indtage de anbefalede mindst 8 glas (2 liter) hver dag.

  Det er måske ikke nogen nyhed for de fleste af os, men en god ting kan aldrig siges for ofte.

  Lev livet, og nyd god mad og drikke, men husk at du får meget gratis ved at opretholde væskebalancen i kroppen. Vand er den vigtigste kilde til friskhed og energi, og hvis vandet er let tilgængeligt, drikker du naturligvis mere. Derfor bør du gøre det til en vane at have vand stående fremme, både hjemme og på arbejdspladsen.

  • Vand har ingen lugt, smag eller farve 
  • Vand er livsvigtigt for alt levende på Jorden.
  • Vand er et af de bedste opløsningsmidler, vi har på 
  • Jorden Omkring 70 % af Jordens overflade er dækket af åbent vand

  Hvad er vand?

  Vand er en kemisk forbindelse og et polært molekyle. Vands kemiske formel er H2O Vand findes næsten overalt på Jorden og er livsnødvendigt for alt kendt liv.

  Fakta om vand.

  Det er normalt kendt, at vand fryser ved 0 grader celsius og koger ved 100 grader celsius, men vands koge- og frysepunkt varierer afhængigt af, hvor højt og lavt du befinder dig i atmosfæren.

  Behovet for vand

  Når man ser på behovet for vand til alle funktioner i kroppen, er det ikke svært at forstå, at vand er en væsentlig del af en sund kost. Vand indeholder ingen kalorier, intet fedt, få kulhydrater, hjælper med at reducere appetitten, fordøjer maden og hjælper til med fedtforbrændingen!

  Tips til hvordan du kan forbedre ernæringen på arbejdspladsen.

  I stedet for koffein- eller sukkerholdige drikker, kan du drikke et glas vand i pausen.
  Hav en flaske eller et glas vand på dit skrivebord. Det kan minde dig om, at du bør drikke vand gennem hele dagen.
  Hvis du arbejder ved en computer, kan du sætte en automatisk påmindelse, der kan få dig til at drikke vand med jævne mellemrum.

  rent vann i glass fra Waterlogic

  Færre sygedage

  Færre sygedage

  Vand er en væsentlig del af en sund kost. Mad skal nedbrydes i enklere stoffer for at kunne optages i din krop. Mad nedbrydes ved kemiske reaktioner, hvor der kræves vand. Det er desuden vand, der transporterer vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer fra maden ud til cellerne i din krop. Mere vand – mindre syg.

  Mer produktiv ikon Waterlogic

  Mere produktiv

  For at være effektiv og produktiv på arbejdet skal du være fokuseret. Ifølge eksperter vil mangel på vand ikke alene påvirke dig fysisk, men også påvirke din kognitive præstation. Nye undersøgelser har vist, at koncentrationsevnen falder progressivt, når kroppen udsættes for vandmangel på bare 1-2 %.

  Mindre stress ikon Waterlogic

  Mindre stress

  Grunden til, at mange er stressede, er, at vi har skabt et liv, der er umuligt at leve, siger stressforskere. Stress kan have mange årsager, f.eks. dehydrering. Vand er et effektivt middel mod dehydrering, og du får også mere energi. En god huskeregel er, at man skal drikke mindst ét glas vand, hver gang man tager en kop kaffe.

  Vannkjøler for små bedrifter - WL cube

  Hvorfor vandkøler på arbejdspladsen?

  • Det bliver fristende at drikke mere vand. 
  • Vand bliver lettere tilgængeligt.
  • Vandet er garanteret rent og bakteriefrit.
  • Vandet er uden klor.
  • Vandet er koldt.
  Top