• Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

   høj kapacitets vanddispenser
  De ultimative høj kapacitets vanddispenser

  Vi sigter efter at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dine behov for en høj kapacitets vanddispenser.

  WL 4 Firewall® vandautomat

  Image of product WL 4 Firewall® vandautomat
  Vores førsteklasses vanddispenser leverer altid helt rent vand. WL 4 Firewall® kombinerer banebrydende teknologi og elegant design i denne enestående vanddispenser, som leverer det reneste og friskeste vand, der findes.

  Features

  • 3-trins Firewall® filtrering
  • Varmt, koldt, stuetempereret og kulsyreholdigt vand
  • Vandtilslutning
  • BioCote® Antimicrobial Protection

  WL MAX Firewall® Vanddispenser

  Image of product WL MAX Firewall® Vanddispenser
  Waterlogic Max Firewall® er den ultimative drikkevanskøler. Med den patenterede Firewall teknologi, kan denne drikkevanskøler levere store mængder vand gennem hele dagen. Vandet er fri for forurening, klor og har samtidig en stabil sammensætning af mineraler. Alt sammen takket være rensesystemet på Firewall UV. Waterlogic Max Firewall™ er den perfekte løsning til dem som ønsker en konstant strøm af rent vand.

  Features

  • 3-trins Firewall® filtrering
  • Høj kapacitet koldt vand
  • Vandtilslutning
  • BioCote Antimicrobial Protection

  Vanddispensere med høj kapacitet, designet specifikt til virksomheder med et stort behov for frisk drikkevand

  Som eksempler på sådanne virksomheder kan nævnes fabrikker, skoler, og træningscentre, hvor rigtig mange mennesker dagen igennem har behov for adgang til frisk vand. At løbe tør for vand efter en lang dags arbejde enten på fabrikken, eller i klasseværelset, kan have stor indvirkning på medarbejdernes mentale tilstand, og børnenes sundhed.

  Vores vanddispensere med høj kapacitet er designet, så de altid kan levere den mængde vand, der er brug for, uanset hvor stort behovet er. De tilsluttes den eksisterende vandforsyning, og gør vandet fra vandhanen lækkert, friskt, og rent. En WL4 vanddispenser kan give 60 liter koldt vand i timen, og en WLMax vanddispenser kan levere 80 liter vand i timen, koldt eller med brus, hvilket svarer til 400 glas vand på én time! Med den mængde vand til rådighed kan du være sikker på, at dine ansatte, kunder eller studerende altid er glade, og aldrig bliver dehydrerede!

  Derudover er vores vanddispensere med høj kapacitet de eneste, der kan fylde karafler, hvilket er ideelt til både restauranter, cafeer, og kantiner.

  vanddispenser WL4

  Waterlogic teknologi

  Husk også, at begge vores vanddispensere med høj kapacitet benytter vores 3-trins filtreringsteknologi, som filtrerer, renser, og beskytter vandet. I støvede og beskidte miljøer samt i sundhedsvæsnet, hvor hygiejne er af altafgørende betydning, er det betryggende at vide, at drikkevandet er frit for bakterier og beskyttet mod forurening.

  Som kunde hos Waterlogic får du

  Omfattende serviceprogram med 100 % garanti

  Gennem hele din aftaleperiode får du fordel af vores omfattende serviceprogram. Du kan let komme i kontakt med vores kundeservice, og vi har teknikere over hele landet, som sørger for servicering af din maskine, når der er behov for det. Vi ombytter også din maskine helt gratis, hvis din vanddispenser ikke fungerer korrekt.

  Ekspertise og erfaring

  Vores medarbejdere kender markedet og maskinerne, som deres egne bukselommer. De ved, at alle virksomheder har forskellige behov, og de sørger for at levere den løsning, der passer til netop dine behov, uanset om behovene har at gøre med mængde, pris eller funktioner.

  Top