Har du modtaget en e-mail fra Culligan? Den var fra os.
Waterlogic Danmark vil snart skifte navn til Culligan, og vi vil fortsætte vores stolte tradition under et nyt navn i Norden, men stadig internationalt anerkendt, som blev etableret i 1936.
Rent praktisk betyder dette ingen ændring for vores kunder. Alle ansatte hos Waterlogic fortsætter med os, og yder den samme gode service til vores eksisterende og nye kunder i området.

 • Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

   høj kapacitets vanddispenser
  Vanddispensere med høj kapacitet

  Vi sigter efter at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dine behov for en høj kapacitets vanddispenser.

  C7 Firewall® vandautomat

  Image of product C7 Firewall® vandautomat
  View Gallery
  Stilfuldt design, innovativ teknologi, kombineret med sin raffineret konstruktion.

  Features

  • Isbad køleteknologi
  • Fritstående & bordplader
  • Op til 99.9999% oprenset vand

  Aquabar Easy Vanddispenser

  Image of product Aquabar Easy Vanddispenser
  Aquabar Easy vanddispenser er en højkapacitets drikkevandskøler med fremragende ydeevne

  Features

  • Koldt /koldt og kulsyre
  • Op til 150 liter koldt vand i timen
  • Dobbeltfunktionsknapper placeret lavt nede.
  • Integreret aftappningsområde
  • Perfekt vandkøler til skoler, hoteller og virksomheder

  WL5 Firewall® vandautomat

  Image of product WL5 Firewall® vandautomat
  View Gallery
  En vandautomat, der er skræddersyet til den moderne arbejdsplads med følgende valgmuligheder: koldt vand og koldt vand med kulsyre. Vandet bliver renset med Waterlogics avancerede rensningssystem, Firewall.

  Features

  • Stor kølekapacitet
  • Enestående rense- og filtreringssystem
  • Koldt vand og koldt vand med kulsyre.

  WL MAX Firewall® Vanddispenser

  Image of product WL MAX Firewall® Vanddispenser
  View Gallery
  Waterlogic Max Firewall® er den ultimative drikkevanskøler. Med den patenterede Firewall teknologi, kan denne drikkevanskøler levere store mængder vand gennem hele dagen. Vandet er fri for forurening, klor og har samtidig en stabil sammensætning af mineraler. Alt sammen takket være rensesystemet på Firewall UV. Waterlogic Max Firewall™ er den perfekte løsning til dem som ønsker en konstant strøm af rent vand.

  Features

  • 3-trins Firewall® filtrering
  • Høj kapacitet koldt vand
  • Vandtilslutning
  • BioCote Antimicrobial Protection

  Vanddispensere med høj kapacitet, designet specifikt til virksomheder med et stort behov for frisk drikkevand

  Som eksempler på sådanne virksomheder kan nævnes fabrikker, skoler, og træningscentre, hvor rigtig mange mennesker dagen igennem har behov for adgang til frisk vand. At løbe tør for vand efter en lang dags arbejde enten på fabrikken, eller i klasseværelset, kan have stor indvirkning på medarbejdernes mentale tilstand, og børnenes sundhed.

  Vores vanddispensere med høj kapacitet er designet, så de altid kan levere den mængde vand, der er brug for, uanset hvor stort behovet er. De tilsluttes den eksisterende vandforsyning, og gør vandet fra vandhanen lækkert, friskt, og rent. En WLMax vanddispenser kan levere 80 liter vand i timen, koldt eller med brus, hvilket svarer til 400 glas vand på én time! Med den mængde vand til rådighed kan du være sikker på, at dine ansatte, kunder eller studerende altid er glade, og aldrig bliver dehydrerede!

  Derudover er vores vanddispensere med høj kapacitet de eneste, der kan fylde karafler, hvilket er ideelt til både restauranter, cafeer, og kantiner.

  vanddispenser WL7

  Waterlogic teknologi

  Husk også, at begge vores vanddispensere med høj kapacitet benytter vores 3-trins filtreringsteknologi, som filtrerer, renser, og beskytter vandet. I støvede og beskidte miljøer samt i sundhedsvæsnet, hvor hygiejne er af altafgørende betydning, er det betryggende at vide, at drikkevandet er frit for bakterier og beskyttet mod forurening.

  Som kunde hos Waterlogic får du

  Omfattende serviceprogram med 100 % garanti

  Gennem hele din aftaleperiode får du fordel af vores omfattende serviceprogram. Du kan let komme i kontakt med vores kundeservice, og vi har teknikere over hele landet, som sørger for servicering af din maskine, når der er behov for det. Vi ombytter også din maskine helt gratis, hvis din vanddispenser ikke fungerer korrekt.

  Ekspertise og erfaring

  Vores medarbejdere kender markedet og maskinerne, som deres egne bukselommer. De ved, at alle virksomheder har forskellige behov, og de sørger for at levere den løsning, der passer til netop dine behov, uanset om behovene har at gøre med mængde, pris eller funktioner.

  Top