Waterlogic Danmark fortsætter sin forretning som hidtil.
Vi indsamler løbende informationer om aktiviteter både nationalt og internationalt, og indtil videre har vi ingen indikationer på forstyrrelser fra underleverandører, transportfirmaer eller vores egne lager og produktionsfaciliteter. Lær mere

 • Få et tilbud
 • Vandautomat
  Vandautomat til din virksomhed fra Danmarks førende leverandør

  Vi tilbyder et bredt udvalg af vandautomater, herunder vandkølere og dispensere, som passer til din virksomheds behov, uanset budget.

  Vores sortiment af vandautomater

  Ubegrænsede mængder af rent forfriskende koldt vand til dine medarbejdere og gæster

  Logikken er enkel: Vores vandautomater tilsluttes virksomhedens eksisterende vandforsyning, som er ubegrænset, og derfor kan vores vandautomater forsyne jer med ubegrænsede mængder af vand hele dagen. Men ikke bare det, en vanddispenser kan også gøre vandet sundere ved at filtrere og rense det, mens du hælder det i glasset. Vandet opbevares ikke i maskinen, så det står ikke og bliver dårligt. Derfor kan du være sikker på, at der altid er friskt vand i hanen, uden alt det besvær og de udgifter, der er forbundet med indkøb og levering af vand på flasker.

  Vælg en drikkevandsautomat, der passer til dine behov, det kan være en koldtvandsautomat, en model med hane eller en vandautomat med høj kapacitet. Uanset budget, har vi noget du kan bruge. Få en vandautomat fra Waterlogic og vælg mellem:

  • Modeller til køkkenbordet, fritstående modeller, automater med høj kapacitet og modeller med hane
  • Versioner med koldt vand, varmt vand og vand med brus
  • Tre forskellige typer af filtrering og rensning
  • Vælg mellem at købe eller leje

  Waterlogic Vandautomat

  Hvorfor virksomheder vælger Waterlogic

  Waterlogic Service

  Vores serviceprogram fokuserer på dine behov. Din vandautomat leveres, monteres og serviceres af en kvalificeret tekniker. Når du vælger Waterlogic som leverandør af vand til kontoret, bliver du fri for at bekymre dig om mængden og kvaliteten af drikkevandet. Tag en snak med vores medarbejdere, og find ud af hvad vores serviceprogram omfatter.

  Waterlogic Teknologi

  Vores arbejde med at forbedre vandkvaliteten har gjort os til eksperter med hensyn til filtrerings- og rensningsteknologi. Vi omsætter denne viden i praksis, når vi bygger vandautomater, såsom drikkevandsautomater og koldtvandsautomater. Alle vores vandautomater indeholder et grundlæggende kul-filtreringssystem. Men det, der gør vores maskiner unikke, findes i Firewall-modelrækken, som har en indbygget UV-teknologi, der renser vandet, mens du hælder det op i glasset!

  Miljøvenligt

  Vi retter vores indsats mod at udvikle avancerede vandautomater, der er miljøvenlige. Med en tilsluttet vandautomat kan du reducere omfanget af plastikaffald, miljøforurening og kulstofemissioner i forbindelse med din virksomhed, eftersom du bruger den eksisterende vandforsyning og ikke er afhængig af levering af plastikflasker.

  Top