• Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Vandautomat
  Vandautomater til kontorer og virksomheder

  Waterlogic producerer og servicerer en lang række vandautomater, der er markedets bedste og det foretrukne valg hos både offentlige og private virksomheder. Waterlogic vandautomaterne har et ergonomisk, elegant design og kan opstilles i ethvert miljø og herved matche din virksomheds behov. Vores vandeksperter vil give dig den bedste vejledning i forbindelse med leje eller køb, så du har én ting mindre at bekymre dig om.

  Vores sortiment af vandautomater

  håndfrie vanddispensere

  Er du interesseret i håndfrie vanddispensere, som effektivt renser vandet for COVID-19?

  Renhed og sikkerhed i form af en pedal

  Vores udvalg af Firewall®-vanddispensere kommer med valgfri håndfri betjening som tilvalg – en klog metode til at reducere smittespredning på arbejdspladsen. Håndfrie fodpedaler i kombination med vores patenterede Firewall®-UVC-rensningsteknologi gør, at dine ansatte, kunder og forretningspartnere vil kunne nyde ubegrænset adgang til rent, friskt og sikkert drikkevand.

  Vælg en drikkevandsautomat, der passer til dine behov.

  Ubegrænsede mængder af rent forfriskende koldt vand til dine medarbejdere og gæster

  Logikken er enkel: Vores vandautomater skal blot tilsluttes virksomhedens eksisterende vandforsyning, som er ubegrænset og derfor kan vores vandautomater forsyne jer med ubegrænsede mængder af vand hele dagen. Men ikke bare det; en vandautomat kan også gøre vandet sundere ved at filtrere og rense det, inden du hælder det i glasset. Vandet opbevares ikke i maskinen, så det står ikke og bliver dårligt. Derfor kan du være sikker på, at der altid er friskt vand i hanen fra drikkevandskøleren, uden alt det besvær og de udgifter, der er forbundet med indkøb og levering af vand på flasker.

  Det kan være en koldtvandsautomat, en indbygningsmodel med taphane eller en vandautomat med høj kapacitet. Uanset budget, så har vi noget du kan bruge. Få en vandautomat fra Waterlogic og vælg mellem:

  • Modeller til køkkenbordet, fritstående modeller, vandautomater med høj kapacitet eller indbygningsmodeller med taphane
  • Drikkevandskølere med koldt vand, varmt vand og vand med brus (danskvand)
  • Tre forskellige typer af filtrering og rensning af vandet

  Waterlogic Vandautomat

  Lej eller køb din vandautomat til din virksomhed og nyd de mange fordele:

  Vandautomater

  Vandautomat til ethvert rum

  En uendelig mængde koldt vand, varmt vand eller danskvand, samt muligheden for at vælge bordmodeller og fritstående vandautomater.

  Vandautomater

  Ekspertløsninger

  Vores vandeksperter vil arbejde sammen med dig for at vælge den rette drikkevandskøler, som passer til din kontorstørrelse, krav og behov.

  Vandautomater

  Utroligt let installation

  Vores serviceteknikere forbinder drikkevandskøleren til din eksisterende vandforsyning, sådan du har en enkel og let installation, som giver dig vand af højeste kvalitet.

  Vandautomater

  Grundig servicering

  Regelmæssige skift af det aktive kulfilter og UV-lampe samt vedligeholdelse og rengøring bliver gennemført af vores uddannede teknikere.

  Se hvor meget du kan spare

  Med Waterlogic er prisen den samme, uanset hvor meget du drikker.


  Du kan spare:: 20 pr. måned
  40%

  Vores kunder sparer mellem 30 og 70 % på vandomkostningerne med Waterlogic

  Vores faste månedlige lejeomkostninger og planlagte servicebesøg sikrer dig mod skjulte omkostninger i din vandkølerpris, som kunne forårsage ekstra omkostninger. En enkel prisstruktur uden komplekse bestillingsprocesser eller overraskende og uventede fakturaer.

  Vi kan spare dig for bøvlet ved:

  • Opbevaring og håndtering af flasker, herunder flaskepant
  • At gå over budget, hvis I drikker mere vand end forventet
  • Afbrydelser i leveringen, hvis du løber tør før din næste levering

  Du kan prøve vores lommeregner, sådan du kan se, hvor meget du kan spare på dit drikkevand.

  vanndispensere som har en effektiv rensing mot COVID-19

  Vandautomat FAQ

  Svar på ofte stillede spørgsmål om vores vandautomater:

  • Hvad er en vandautomat?

   En vandautomat er en maskine, der leverer kølet og filtreret drikkevand, ofte med tilsat kulsyre, og er et meget almindeligt syn på alle typer arbejdspladser. Der findes to forskellige typer af vandautomater: A: Den klassiske kildevandskøler, der bruger 18,9 liters flasker med kildevand, hvilket er praktisk, hvor der ikke er vand tilgængeligt. B: Den mere moderne løsning, der tilsluttes til den eksisterende vandforsyning og renser drikkevandet.
  • Kan vandautomater fungere uden strøm?

   Alle Waterlogic-vandautomater, der tilsluttes til en eksisterende vandforsyning, skal tilsluttes en strømforsyning for at levere koldt og filtreret drikkevand. En kildevandskøler kan bruges uden strømforsyning, men vandet vil naturligvis ikke blive afkølet.
  • Hvor længe holder vandautomater?

   Vandautomater holder i mange år med regelmæssig service og vedligeholdelse. Vores serviceaftaler sikrer den bedst mulige levetid for vores produkter samt en meget god brugeroplevelse i hele kontraktperioden hos os.
  • Filtrerer vandautomater vand?

   Waterlogic's udvalg af vandautomater er designet til at rense drikkevand på den bedst mulige måde. Vores vandautomater filtrerer drikkevandet med kulfiltre, der fjerner forurenende stoffer og neutraliserer dårlig smag og lugt, samtidig med at naturligt forekommende mineraler kan passere gennem filteret. Vores filtre er også miljøvenlige, og vores filtre kan genbruges med et nyt kulelement.

  Hvorfor virksomheder vælger Waterlogic

  Waterlogic Service

  Vores serviceprogram fokuserer på dine behov. Din vandautomat leveres, monteres og serviceres af en kvalificeret tekniker. Når du vælger Waterlogic som leverandør af vand til kontoret, bliver du fri for at bekymre dig om mængden og kvaliteten af drikkevandet. Tag en snak med vores medarbejdere, og find ud af hvad vores serviceprogram omfatter.

  Waterlogic Teknologi

  Vores arbejde med at forbedre vandkvaliteten har gjort os til eksperter med hensyn til filtrerings- og rensningsteknologi. Vi omsætter denne viden i praksis, når vi bygger vandautomater, såsom drikkevandsautomater og koldtvandsautomater. Alle vores vandautomater indeholder et grundlæggende kul-filtreringssystem. Men det, der gør vores maskiner unikke, findes i Firewall-modelrækken, som har en indbygget UV-teknologi, der renser vandet, mens du hælder det op i glasset!

  Miljøvenligt

  Vi retter vores indsats mod at udvikle avancerede vandautomater, der er miljøvenlige. Med en tilsluttet vandautomat kan du reducere omfanget af plastikaffald, miljøforurening og kulstofemissioner i forbindelse med din virksomhed, eftersom du bruger den eksisterende vandforsyning og ikke er afhængig af levering af plastikflasker.

  Top