Har du modtaget en e-mail fra Culligan? Den var fra os.
Waterlogic Danmark vil snart skifte navn til Culligan, og vi vil fortsætte vores stolte tradition under et nyt navn i Norden, men stadig internationalt anerkendt, som blev etableret i 1936.
Rent praktisk betyder dette ingen ændring for vores kunder. Alle ansatte hos Waterlogic fortsætter med os, og yder den samme gode service til vores eksisterende og nye kunder i området.

 • Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Waterlogic serviceprogram
  Et komplet, specialtilpasset serviceprogram til vandautomater

  Waterlogic har stor fokus på service, og vi påtager os det fulde ansvar for drift og vedligeholdelse i hele aftaleperioden.

  Vores forpligtelse over for din virksomhed

  Vi skal være en pålidelig, forudsigelig og serviceorienteret leverandør. For os er alle kunder lige vigtige. Vi udfører samme gode service uafhængig af virksomhedens størrelse og antal medarbejdere.

  Kort fortalt har vi allerede en markedsledende teknologi, og vi vil altid arbejde for at levere en markedsledende service til din virksomhed. Alle vores forskellige tilpassede serviceprogrammer til vandautomater og kaffemaskiner har fire fællesnævnere:

  • Ekspertise inden for alle vores produkter
  • DVA (Drifts- og vedligeholdelsesaftale) inkluderer fri teknisk service og 
  • Vedligeholdelse Hurtig levering og forskriftsmæssig installation med elektronisk 
  • Aquaguard Garanti i hele leasingperioden

  Waterlogic leverer rent vann og fersk kaffe

  Ekspert konsultation

  Vi sigter efter at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dine behov for enten vandautomat. Det er derfor, vi bruger tid på at vurdere virksomheden og forstå behovet. Vi giver jer et tilbud baseret på virksomhedens størrelse, antallet af medarbejdere og den kvalitet, I ønsker, eller vi kan give jer en anbefaling baseret på vores erfaring.

  Vi tager gerne en uforpligtende samtale over telefonen eller kommer på et gratis og uforpligtende besøg for at kortlægge jeres behov.

  Et tilbud fra os er skræddersyet og indeholder alle detaljer omkring markedsledende vandautomater tilpasset jeres behov.

  Pålidelig og korrekt udført installation

  Når du har bestemt dig for, hvilken vandkøler eller kaffemaskine der er bedst til din virksomhed, vil vores eget team af installatører tage sig af installationen. Alle vores enheder bliver forskriftsmæssigt installeret af certificerede håndværkere, og service udføres af certificerede teknikere.

  Drifts- og vedligeholdelsesaftale

  Vi arbejder for, at den positive oplevelse, vores kunder har med vores produkter og tjenester, skal være ens alle steder. Vi har certificerede teknikere og reservedelslager i alle afdelinger. Det sikrer og opretholder vores korte responstid – noget som giver vores kunder en garanti for, at både vandautomaterne altid fungerer og leverer rent forfriskende vand og dampende frisk kaffe.

  Alle vores serviceprogrammer inkluderer faste servicebesøg, som sikrer dig 100 % kvalitet og garanti i hele aftaleperioden.

  Det er vores arbejde at sikre Danmarks mest tilfredse vand- og kaffekunder.

  Vannautomat WL7 utstyrt med UV lys og avansert filtering

  Top