Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

COVID-19-relateret materiale
COVID-19-relateret materiale

Download vores grundige vejledning til, hvordan du igen kan begynde at bruge din vandautomat i hverdagen på arbejdspladsen. Du kan også printe materiale, der kan hjælpe dig med at få det bedste ud af din vandautomat på en sikker måde, når du er tilbage på arbejde.

Vandautomater på arbejdspladsen

Dette skriv giver praktisk indsigt og kommer med tiltag, der kan hjælpe myndigheder og virksomheder med at indføre de nødvendige protokoller, der kan begrænse smitterisikoen ved brug af vandautomater på arbejdspladsen og garantere sikkert vand til medarbejdere.

Vandautomater på arbejdspladsen

Vejledning til genstart og brug af vandautomat

Det er vigtigt at beskytte vores medarbejdere og besøgende mod spredning af COVID-19 på arbejdspladsen. Vi har lavet følgende vejledning, der skal opfordre til regelmæssig rengøring af arbejdspladsen med stærk fokus på håndhygiejne og social afstand for at reducere risikoen for COVID-19-smitte.

Denne vejledning besvarer vigtige spørgsmål om, hvordan du starter vandautomaten efter en periode uden brug, og hvordan du sikrer, at den bruges hygiejnisk.

Vejledning til genstart og brug af vandautomat

Øvrige produkter

Waterlogic tilbyder også flere forskellige produkter, som kan bidrage til at opretholde et hygiejnisk arbejdsmiljø, samt forskellige løsninger, der opfordrer til social afstand ved vandautomater.

Aqua Dosa

WL Sanitizer – en effektiv desinficerende spray og vådservietter til engangsbrug, der beskytter i 24 timer.

Reusable Bottles and Cups

Et stort udvalg af flasker og glas, som kan vaskes i opvaskemaskine, samt et udvalg af kopper og bægre til engangsbrug.

Floor sticker and dispenser

Et iøjnefaldende og slidstærkt gulvklistermærke med teksten "Hold afstand". Placeres under vandautomaten til opfordring om social afstand.

Bestil i dag

Se vores Persondatapolitik

Top