Purezza
Et godt valg for din virksomhedsøkonomi og miljøet

Med Purezza investerer du i et system som giver dig en højere fortjeneste ved hjælp af drikkevandet du allerede har, samtidig med at du gør miljøet en tjeneste og giver dine kunder en fantastisk totaloplevelse.

Flaskevand til en brøkdel af prisen

Det er vigtigt at kunne tilbyde eksklusivt og godt drikkevand. Purezza vandsystem er et komplet filtrerings- og dispenser system som lader dig servere krystalklart premium drikkevand til dine gæster. Purezza giver din virksomhed et nyt menu element og en ny indtægtskilde. Systemet sparer arbejdsgange, transport, lager og afkøling såsom almindelig vand på flaske, så at du kan reducere miljøpåvirkning samt affald.

Med Purezza investerer du i et system som giver dig en højere fortjeneste ved hjælp af drikkevandet du allerede har, og du betaler kun en fast månedspris, uanset hvor meget vand du sælger.

Vores Purezza-pakke inkluderer:

  • 1 stk. Pro Water Cooler™ PRO 2 XXL højkapacitets vandkøler
  • 1 stk. Eksklusivt Albatross tappetårn
  • 48 stk. Eksklusive Purezza designflasker
  • 2 stk. Opvaskebakker
  • Fuld driftsgaranti

Purezza

Restauranter & konferencecentre

Alle inden for restaurant, cafe, konferencecenter og hotelbrancen kan øge fortjenesten ved at tappe og sælge rent drikkevand, kun ved at benytte sig af vores pakkeløsninger. Vi leverer systemet, mærkenavnet Purezza med de genanvendelige flasker samt den oplæring dine ansatte har behov for.

Server Purezza kulsyre og Purezza naturel og tag betaling pr. flaske eller som en del af en totalservice til dine kunder. Du slipper for:

  • Flaskeopbevaring
  • Unødvendig brug af kølerum til afkøling af vandflasker
  • Lageroversigt på vandflasker, samt bestilling
  • Håndtering af tomme flasker
  • Tunge løft og håndtering af fylde flasker

Purezza Premium er tilpasset alle behov

Vores Purezza pakker leveret skræddersyet til den enkelte restaurant med hensyn til kapacitet og behov. Har du behov for en løsning - vi har en løsning til dig! Vores Purezzakonsept fås i fire forskellige størrelser, tilpasset deres behov på kapaciteten af frisk, rent vand Purezza. Dine kunder vil helt sikkert sætte pris på den friske smag af Purezza mens du sætter pris på alle de fordele, det giver til dig og din virksomhed!

Økonomisk

Purezza - Økonomisk

Kvalitet

Purezza - Kvalitet

Miljøvenlig

Purezza - Miljøvennlig

Mængde

Purezza - Kvantitet

Hæver oplevelsen

Godt vand skal serveres med stil. Purezza flaskerne tilfører et endda større præg af en premium oplevelse til dine gæster. Server dine kunder Purezza. Krystalklart rent vand i varianterne naturel eller kulsyreholdig (Dansk vand). Når Purezza serveres i vores designerflasker, er det et perfekt akkompagnement til, for eksempel rød eller hvidvin.

Purezza Tap

Enkelt at komme i gang!

Med vores løsning kommer du hurtigt i gang og behøver ikke at bekymre dig om skjulte udgifter. Du har altid adgang til førsteklasses service.

Vi har egne serviceafdelinger med højest kompetente teknikere og VVS-folk, stort lager og hurtig responstid og benytter os udelukkende af kvalitetsprodukter, produceret af Waterlogic eller anerkendte producenter. Hos os får du gratis konsultation, gratis support og altid en personlig kontakt.

Vi leverer et komplet produkt med køler, tappetårn, kulsyre, unikke Purezza flasker samt tilhørende opvaskebakker. Du kan begynde at servere fantastisk drikkevand allerede fra første dag!

Top