• Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Innovation er omdrejningspunkt for alt, hvad vi foretager os
  Innovation er omdrejningspunkt for alt, hvad vi foretager os

  Som den eneste vertikalt integreret virksomhed i branchen har vi fra begyndelsen gået forrest i brugen af avanceret teknologi i vores vandautomater. Dette er en stor del af, hvem vi er, og hvordan vi leverer vand af bedste kvalitet på den mest bæredygtige måde. Alle vores fabrikker er UL-, NSF- og ISO 14000-certificerede.

  Et hurtigt blik på vores produktionsanlæg

  Manufacturing Facility

  Grundlagt

  2004

  Medarbejdere

  300

  Kapacitet

  150 tusind maskiner årligt

  Rækkevidde

  60 lande

  Manufacturing Facility

  Grundlagt

  2019

  Medarbejdere

  200

  Kapacitet

  50 tusind maskiner årligt

  Rækkevidde

  Nord- og Sydamerika

  Manufacturing Facility

  Grundlagt

  2006

  Medarbejdere

  100

  Kapacitet

  20 tusind maskiner årligt

  Rækkevidde

  Globalt

  Manufacturing Facility NEW DRAFT 3

  322
  varemærker​

  Manufacturing Facility NEW DRAFT 3

  93
  patenter​​

  Manufacturing Facility NEW DRAFT 3

  28
  designrettigheder

  Et kig ind i Waterlogics produktionsanlæg i Kina​

  Vi driver tre fuldautomatiske produktionslinjer, et avanceret computerstyret kølesystem og et højtudviklet testkammer, der sikrer, at hver eneste af de 400 vandautomater, vi dagligt producerer, leverer samme uovertrufne vandkvalitet, hygiejne og funktionalitet, som du forventer fra Waterlogic.

  Skaber arbejdspladser i USA

  Vi er stolte over, at vores produkter færdigmonteres i USA. Vores nyeste produktionsanlæg i Dallas servicerer vores kunder og forhandlere i USA og Canada. Anlægget, der leverer samme upåklagelige produktkvalitet med fokus på forskning og udvikling tilpasset lokale behov, teknisk service samt vedligeholdelse, understreger Waterlogics stærke engagement i landet og regionen.

  Skaber arbejdspladser i USA

  Vi byder Billi velkommen i Waterlogic-familien

  I 2018 gjorde vi Billi – og mærkets førsteklasses integrerede vandautomater – til en del af Waterlogic-familien. Med erhvervelsen af Billi fulgte et produktionsanlæg i Melbourne, Australien med en årlig kapacitet på næsten 16.000 vandautomater og et internt forsknings- og udviklingsteam, der forsker i bæredygtig innovation.

  Vi byder Billi velkommen i Waterlogic-familien

  Vores engagement er bygget op over årtier

  Hvis du er er på udkig efter drikkevandsløsninger til din arbejdsplads eller serveringssted, finder du ikke andre leverandører, der kan tilbyde følgende:

  Firewall®

  Firewall® UV-rensning

  Vores patenterede UVC-teknologi Firewall® renser drikkevand op til 99,9999% bakteriefrit og er også effektiv mod COVID-19.

  Diamond

  100 % intern forskning og udvikling

  Egne forskning- og udviklingsafdelinger samt produktionsanlæg, der leverer den højeste kvalitet indenfor produkter og ydeevne, de strengeste hygiejneprotokoller og de mest teknologisk avancerede produkter.

  Checklist

  Uafhængig kontrol

  Uafhængigt testede og certificerede produkter, så du har garanti for en høj standard indenfor sikkerhed og funktionalitet og kan føle dig tryg.

  Vil du vide mere?

  Prisvindende produktion

  Vores fokus på kvalitet og innovation er årsag til, at vi flere gange har vundet den prestigefyldte Foreign Direct Investment-pris, og til, at vi fortsat leverer de bedste produkter til vores kunder verden over. Det har gjort os til den bedst certificeret leverandør af vandautomater på globalt plan med mere end otte internationalt anerkendte produktcertificeringer. I tillæg til dette har vores styringsprocesser også opnået ISO 9001-certificering som bekræftelse på, at Waterlogic leverer kvalitetsstyringssystemer, der garanterer kundetilfredshed, en ensartet produktion og en lav risiko.

  Prisvindende produktion

  Som underskrivere af Modern Slavery Act forpligter vi os til en etisk forsyningskæde.

  Waterlogic er forpligtet til at sikre, at hverken slaveri eller menneskehandel finder sted indenfor Waterlogic Group eller i vores globale forsyningskæde. Læs mere om, hvilke tiltag vi tager som virksomhed for at levere et produkt, vi kan være stolte af.

  Top

  Om smiley-ordningen

  Siden 1. oktober 2001 har Fødevarestyrelsens kontrolrapporter været offentliggjort med angivelsen af et mere eller mindre smilende ansigt, som en let genkendelig oplysning til forbrugeren. Ordningen omfatter detailvirksomheder (salg til forbruger) samt engrosvirksomheder (salg til andre virksomheder). Lær mere.