• Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Waterlogic oplever stor vækst hos danske sygehuse

  Sendt af ,
  Waterlogic oplever stor vækst hos danske sygehuse

  Waterlogic oplever stor vækst imod de danske sygehuse

  Waterlogic opkøber konkurrenten Aqua Line og oplever stor vækst imod de danske sygehuse

  Aqua Line er en veletableret, familieopbygget, og drevet, dansk vand dispenser virksomhed, som er vokset organisk, siden de blev grundlagt i 1998. Aqua Linje har specialiseret sig i ( ”POU”) vandkølere.

  Købet styrker yderligere Waterlogic tilstedeværelse på markedet i Danmark, og tilføjer mere end 4.300 nye vandkølere til den danske operation, og vil især styrke Waterlogic eksisterende position i det danske marked.

  Aqua Line bliver integreret i Waterlogic Danmark over tid, og eksisterende kunder af Aqua Line vil få mulighed for at opgradere til den høje kvalitet som Waterlogic er kendt for.

  Kristian Wittenkamp, Country Manager, siger, at ”købet af Aqua Linje cementerer Waterlogic som en klar leder i point-of-use vand dispenserings industrien i Danmark, og styrker vores position på det danske marked.” Waterlogic blev købt i januar 2015 af Castik Capital, som er en europæisk ”private equity investor”. Købet af Aqua Line er den syvende manifestation af selskabets køb-og-build strategi, efter den nylige overtagelse af Clear Water Group, i Norge, og betydelige opkøb i Storbritannien og Australien. Castik Capital mener, at denne buy-and-build strategi på et fragmenteret marked, kombineret med en ihærdig organisk vækst i en branche præget af attraktive vækst og tilbagevendende indtægter, kan skabe betydelig værdi.

  Om Waterlogic:

  Waterlogic er en innovativ designer, producent, distributør og operatør af pointof- use ( ”POU”) drikkevand rensning og dispensersystemer designet til miljøer såsom kontorer, fabrikker, hospitaler, hoteller, skoler, restauranter og andre arbejdspladser. Grundlagt i 1992, Waterlogic var en af de første virksomheder til at indføre POU systemer til Europa og har været i spidsen for POU markedet i form af produktets design og kvalitet, anvendelse af ny teknologi og i salg og service. Waterlogic har et omfattende og udvidet uafhængigt og globalt distributionsnet på plads, i mere end 50 lande verden over.

  Waterlogic produkter bliver i øjeblikket distribueret i Nord- og Sydamerika, Europa, Asien, Australien og Sydafrika. Waterlogics største markeder er USA, Australien og Vesteuropa, især Storbritannien, Skandinavien, Tyskland og Frankrig.

  Waterlogic og sygehusene

  Waterlogics modeller af kølere har UVbestråling, den ene har en UV-lyskilde i selve vandtanken, mens den nyeste model, WL2 FIREWALL, har fået UV bestrålingen flyttet til selve tappestedet på køleren. Det har vist sig at være en særdeles effektiv løsning. Teknisk souschef Jan Cæcilius Christiansen fra Hospitalsenheden Horsens kunne hurtigt konstatere, at WL2 Firewall udmærkede sig ved at levere bemærkelsesværdigt bakteriefrit vand. I alle prøver lå kimtallet helt I bund og var praktisk talt ikke til at måle selv om vandet kom fra kølerens indbyggede beholder. Den løsning har myndighederne ellers hidtil anset for at være den mest uhygiejniske i forhold til opkoblede vandkølere, der får vandet direkte fra at vandrør, men den teori holder ikke stik med Waterlogics WL2 FIREWALL, der fra start til slut leverede ekstremt rent drikkevand.

  Konklusionen fra Hospitalsenheden

  Horsens er, at vand tappet fra Waterlogics WL2 FIREWALL har opfyldt Miljøministeriets

  bekendtgørelse nr. 292 af 26. marts 2014 fra installationstidspunkt til målingernes ophør. 2016 har været et år hvor Waterlogic’s tilstedeværelse på mange af de danske sygehuse er steget ganske betydeligt idet vi har fået Viborg, Randers, Skive, Bispebjerg, Sønderborg hospitaler samt DNU Skejby som nye kunder. Dertil kommer at vi i forvejen leverer til Rigshospitalet, Nordsjællands Hospital, Holstebro, Herning, Horsens, Nyk. Falster, OUH, Roskilde, Aarhus Universitets Hospital, Skejby og Aalborg sygehus.

  Totalt set har Waterlogic ca.1000 drikkevandskølere installeret på disse hospitaler, og tallet stiger måned for måned. Alle disse drikkevandskølere bliver serviceret af Waterlogic’s egne teknikere med faste frekvenser.