Har du modtaget en e-mail fra Culligan? Den var fra os.
Waterlogic Danmark vil snart skifte navn til Culligan, og vi vil fortsætte vores stolte tradition under et nyt navn i Norden, men stadig internationalt anerkendt, som blev etableret i 1936.
Rent praktisk betyder dette ingen ændring for vores kunder. Alle ansatte hos Waterlogic fortsætter med os, og yder den samme gode service til vores eksisterende og nye kunder i området.

 • Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Opkøb af den danske virksomhed Aqua Line

  Sendt af ,
  Opkøb af den danske virksomhed Aqua Line

  Aqua Line Drikkevandskølere

  Aqua Line er en anerkendt, familiedrevet, dansk vanddispenservirksomhed, som er vokset organisk siden den blev grundlagt i 1998. Aqua Line har specialiseret sig i Point of Use ("POU") vandkølere, og tilbyder desuden et sortiment af vandhaner med kogende vand.

  Opkøbet styrker Waterlogics position på det danske marked og tilfører mere end 4.300 vandkølere til den danske del af virksomheden. I særdeleshed forstærkes Waterlogics eksisterende position i det københavnske område.

  Aqua Line vil med tiden blive integreret i Waterlogic Danmark og eksisterende Aqua Line kunder vil få mulighed for at opgradere til Waterlogics førsteklasses POU vanddispensere med den innovative FirewallTM UV renseteknologi.

  Erik Gulbrandsen, administrerende direktør hos Waterlogic Danmark, siger, at “opkøbet af Aqua Line cementerer Waterlogics position som førende på markedet for Point-of-Use vanddispensere i Danmark og det styrker vores position i det vigtige, storkøbenhavnske område.”

  Waterlogic blev opkøbt i januar 2015 for midler administreret af den europæiske kapitalfond, Castik Capital. Opkøbet af Aqua Line er den syvende manifestation af virksomhedens horisontale vækststrategi og kommer efter det nylige opkøb af Clear Water Group, Norge, og væsentlige opkøb i Storbritannien og Australien. Castik Capital tror på, at denne horisontale vækststrategi på et splittet marked, kombineret med vedholdende organisk vækst i en branche som er karakteriseret ved en attraktiv vækst og tilbagevendende indtjening, kan skabe en markant værdi.

  Om Waterlogic

  Waterlogic er en innovativ designer, producent, distributør og operatør af Point-of-Use drikkevands rensnings- og dispensersystemer, som sluttes direkte til vandforsyningen og er designet til miljøer som for eksempel kontorer, fabrikker, hospitaler, hoteller, skoler, restauranter og andre arbejdspladser. Waterlogic blev grundlagt i 1992 og var blandt de første til at introducere POU systemer i Europa. Virksomheden har været i allerforreste linje på POU markedet med hensyn til både design, kvalitet og indførelse af ny teknologi samt salg og service. Waterlogic har et omfattende og ekspanderende, uafhængigt, globalt distributionsnetværk, som omfatter mere end 50 lande over hele verden.

  Waterlogics produkter bliver på nuværende tidspunkt distribueret i Nord- og Sydamerika, Europa, Asien, Australien og Sydafrika. Waterlogic er førende på markederne i USA, Australien og Vesteuropa, i særdeleshed i Storbritannien, Skandinavien, Tyskland og Frankrig.

  Yderligere informationer kan findes på www.waterlogic.com

  Om Castik

  Castik Capital Sàrl (“Castik Capital”) administrerer investeringer i kapitalfonde. Castik Capital er en multistrategisk, europæisk kapitalforvalter, som erhverver sig stærke ejerforhold i private og offentlige europæiske virksomheder, hvor langsigtet værdi kan skabes gennem aktivt samarbejde med ledelsesteams.

  Castik har en investeringshorisont på op til ti år – længere end de fleste andre kapitalfonde. Dette gør det muligt for Castik at koncentrere sig om virksomhedsporteføljen og sikre bæredygtig, langsigtet værdiskabelse.

  Castik blev grundlagt i 2014, er hjemmehørende i Luxembourg og fokuserer på at identificere og udvikle investeringsmuligheder over hele Europa. Castik Capital Partners GmbH, som er hjemmehørende i München, er rådgiver for Castik Capital S.à.r.l. Investeringerne bliver foretaget af den Luxembourg-baserede fond, EPIC I SLP, den første fond administreret af Castik, som lukkede for investering i juli 2015, da man var nået op på 1 mia. Euro.