Waterlogic Danmark fortsætter sin forretning som hidtil.
Vi indsamler løbende informationer om aktiviteter både nationalt og internationalt, og indtil videre har vi ingen indikationer på forstyrrelser fra underleverandører, transportfirmaer eller vores egne lager og produktionsfaciliteter. Lær mere

 • Få et tilbud
  • Fremstillingsfabrik

   Fremstillingeni Kina har aldrig været bedre. Waterlogics 100 % ejede og drevne fabrik i Qingdao, 1 time fra Beijing. Har 200 medarbejdere, et internationalt ledelseshold, en automatiseret produktionslinje, højtavanceret computerdrevet køleudstyr og et avanceret testkammer der sikrer vores berømte kvalitetskontrol. Lær mere

  Forskning og udvikling

  F&U: Det er to af vores foretrukne bogstaver, fordi de repræsenterer det bankende hjerte af det vi beskæftiger os med. Vores tre Forsknings- og Udviklingshold er alle sammen vandfanatikere. De bedste POU hoveder i verden (det kan vi godt lide at tænke) altid i udvikling, altid innoverende.

  • Vedholdenhed.
  • Hengivenhed.
  • Investeringer

  Vi har investeret masser af penge i F&U for at være i stand til at levere de mest teknologisk avancerede produkter som muligt. For at levere det bedste vand.

  Vores ingeniører er eksperter i computerassisteret design, elektronik, køling, samt i plastisk og mekanisk maskinteknik. Tilsammen fremstiller de flotteste point-of-use vanddispensere på markedet (de er alle supersmarte). Nemme at bruge? Prøv selv. Miljøvenlige? Prøv selv. Bedre end de andre maskiner på markedet? Prøv Firewall, vores banebrydende teknologi der udrydder 99.9999% af bakterierne, 100% af gangene.

  Men vi har brug for din hjælp. Anmodninger, forslag og kommentarer fra vores kunder er yderst vigtige for vores F&U ledelse, for at give jer det I ønsker. Derfor lad os vide!.

  Top