Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

FAQ

 • Q: Hvad er det Waterlogic laver?

  Waterlogic blev stiftet i 1992. Siden da er vi vokset og blevet en af de verdensledende point-of-use vandrensningsudbydere, vi designer dispensere for arbejdspladser, hospitaler, skoler, hoteller, restauranter og til hjemmene. Få mere at vide på siden Om os.
 • Q: Hvor er Waterlogics sæde?

  For tiden, med kontorer og servicecentre i Nordamerika og Europa og et netværk af distributionspartnere, er vi til stede i mere end 50 lande i de 5 kontinenter, og vi udvider endnu. Vi har vores egen fremstillingsfabrik i Kina. Vores datterselskaber og kontorer er listet på vores Kontakt side.
 • Q: Hvad er det, der gør at jeres produkter er forskellige?

  Ikke kun elsker vi vand, vi kender det indvendigt og udvendigt. Vand er vores lidenskab. Vi investerer meget I Forskning og Udvikling, og vi kan lide at tænke at vi har de bedste hoveder i vanddispenservirksomhederne hos os på arbejdet. Innovation er i vores sjæl, sammen med produktdesign, kvalitet og iværksættelse af nye teknologier. Vores elegante og mere brugervenlige maskiner udleverer vand der er tempereret, koldt, varmt, med brus eller meget varmt. Som du foretrækker.Vores banebrydende Firewall teknologi går ud på at anbringe en rensende UV-lampe ved udskænkningsområdet for at sikre det reneste og friskeste vand i dit bæger. Den er fuldt ud effektiv mod en store serie virusser og bakterier, og sikrer 99.9999% renhed 100% af gangene, ifølge over 5000 test udført af mange anerkendte og selvstændige laboratorier. Det er ret forbløffende, men vi agter at fortsætte til det er helt perfekt.
 • Q: Hvile teknologier anvender Waterlogic i deres POU dispensere?

  Du finder detaljerne på vores Teknologi sider, men her er der et uddrag: Hemmeligheden bag ved sundhed + smag er multifiltrering med kulstof eller omvendt osmose processer, UV-rensning og antimikrobiel beskyttelse med BioCote® . Hver af disse processer er allerede meget effektiv alene, og simpelthen uovervindelige når de er sammensat.
 • Q: Hvilke er Waterlogic Internationals styrkepunkter?

  Vi er glade for dit spørgsmål. Waterlogic har været en blandt de første der indførte POU-anlæggene i Europa, og vi har siden da været ledere i kvalitet, design og service. Vores side med Styrkepunkter lister de vigtigste. Der er ingen grund for at være beskedne – hvorfor burde du stille dig tilfreds med den næstbedste?
Top