Har du modtaget en e-mail fra Culligan? Den var fra os.
Waterlogic Danmark vil snart skifte navn til Culligan, og vi vil fortsætte vores stolte tradition under et nyt navn i Norden, men stadig internationalt anerkendt, som blev etableret i 1936.
Rent praktisk betyder dette ingen ændring for vores kunder. Alle ansatte hos Waterlogic fortsætter med os, og yder den samme gode service til vores eksisterende og nye kunder i området.

Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

For det første, ikke kun elsker vi vand.

Vi kender vandet. Indvendigt og udvendigt. Som vores egne bukselommer. Du skal virkelig elske det hvis det skal blive dit arbejdsliv, og det er præcist sådan vand er vores lidenskab.

Waterlogic blev stiftet i 1992 (og kom på markedet med de første salg i begyndelsen af 1993). Siden da er vi vokset og blevet en af de verdensledende point-of-use vandrensningsudbydere. Hvad betyder det? Hvad er det der gør, at vi er forskellige? Hvorfor er det vigtigt? Lad os forklare det.

Forskning og Udvikling. Det er vores venner – vores virkelige gode venner. Og ikke kun det. De fører til storartede ting.

Hele vores tankegang fokuserer på at forsøge at gøre det mest udbredte stof i verden til det mest fuldendte.

Udelukkende Waterlogic sammensætter en højtudviklet vandfiltrering med UV-rensning. På produkterne som vi selv fremstiller, tilsætter en særlig antimikrobiel sølvbeskyttelse for at fuldkommengøre udstyret. vi tager selvfølgelig alt det vi laver meget alvorligt, og spilder ikke vores tid.

Det er nemt at sige at vi er vejvisende angående drikkevandskølere til filtreret vand. Men vi er kommet så vidt udelukkende på baggrund af masser af hårdt arbejde, genial innovation og fuld hengivenhed til rent vand. Der kan være vand overalt, men det er her at Waterlogic skiller sig ud:

Anerkendelse af mærket

  • Vandkølere og mærker som hele verden anerkender og har tillid til.
  • En stærk industriel anseelse som markedsleder, der hver dag lægger vores konkurrenter længere tilbage.

Produkter

  • En fremragende fremstilling på Waterlogic ejet avanceret fabrik i Kina. Ingen kompromis med kvaliteten.
  • Innoverende produkter, der giver kunderne stil, drift og nye smarte ideer. Og det hele går endnu fremad.
  • En avanceret teknologi, Firewall, den første i sin slags og så alsidig, at vi endnu ikke er færdige med at tælle de mulige anvendelser.
  • Stramme hygiejniske parametre og industrielle certificeringer. Fordi vi ikke er tilfreds indtil vi ikke er helt sikre på, at vi har fremstillet det allerbedste vi kan.
  • Fokus på pålidelighed og ydelser. Vi modtager udmærkede tilbagemeldinger.
  • Investeringer i F&U. Et dedikeret hold sammensat af erfarne mennesker, som vi anser som de bedste POU hoveder i verden. Altid i udvikling, altid innoverende. Alle sammen vandfanatikere

Distribution

  • Et udbredt distributionsnetværk og en pragtfuld service. Det er derfor vores kunder spreder ryet og vender tilbage til os. Hvad mener du om at slutte dig til vores netværk? Vi forsøger altid at udvide, så lad os tage en snak.
  • Lodret integrering i nøglemarkeder, med flere og flere distributører og forhandlere der stiger konstant. Ja, Waterlogic er en vinder Hvorfor skulle verdenen stille sig tilfreds med den næstbedste?

Ledelse

En erfaren international ledelsesgruppe. Topoperatører på alle arbejdsområder, der arbejder meget hårdt for at skaffe rent, rent vand.

Overalt i verden hvor du ønsker rent vand.

Global tilstedeværelse, sagkyndig distribution og industrielle kontakter. Waterlogic er i hovedposition for at levere det reneste, sikreste vand til endnu flere forbrugere i verden.

Det agter vi at gøre ved at udvide vores produktserie, og ved at indbygge vores banebrydende Firewall point-of-dispense UV-teknologi på en voksende del af vores maskiner. Takket være overkommelige, innovative maskiner der leverer det absolut reneste vand i hvert enkelt bæger, agter vi at bryde ind på nye markeder og øge vores markedsandel på de områder hvor Waterlogic allerede er kendeord for kvalitet og værdi.

Stærkere og stærkere

Det betyder at styrke vores position både som ledende fabrikant og som global distributør af POU vandteknologien. Det betyder også flere arbejdspladser, skoler, hospitaler, restauranter og hjem hvor vandet er simpelthen dejligt.

Vi agter at forøge Waterlogic mærkerne organisk og gennem udvalgte erhvervelser, og udnytte chancerne når de melder sig. Efter alt har vi en mission:

At blive positivt omtalt i verden ved at gøre kvalitetsvand tilgængeligt ved brug afinnovation.

Og det er det vi er ved at gøre lige nu.

WL4

Et kærlighedsjob

Der er intet der virkelig er vigtigt der også kommer nemt. Vi forbedrer og bygger uafbrudt. For tiden, med kontorer og servicecentre i Nordamerika og Europa med et netværk af distributionspartnere, er vi til stede i mere end 50 lande i de 5 kontinenter.

Og vi udvider endnu. At eje vores egen fremstillingsfabrik i Kina, der fabrikerer alle vores dispensere er heller ikke dårligt. Alt for at levere det reneste, friskeste bedst smagende vand til folk i hele verden. Simpelthen fordi vi elsker H2O.

Top