• Få et tilbud
 • Vandfilter med kul

  Smagen af rent og naturligt drikkevand – filtreret med vandfilter!

  Filtrering af drikkevand med kulfilter er på ingen måde en ny filtreringsteknik. I mere end 1.000 år har japanerne anvendt kulfiltre til at rense drikkevand med. Og de gamle egyptere brugte ligeledes denne filtreringsmetode i mange år.

  Hvorfor rense drikkevand med et vandfilter?

  I Danmark har vi været vant til, at vi kan drikke vores vand direkte fra vandhanen. Men vores grundvand bliver mere og mere forurenet med sprøjtegift og mange andre skadelige affaldsstoffer. Det betyder, at risikoen for at drikkevand tappet direkte fra vandhanen kan indeholde affaldsstoffer, som er skadelige for os, bliver højere og højere dag for dag. En vandkøler med vandfilter renser drikkevandet, så dine medarbejdere, kunder og alle andre, der drikker vandet, både får drikkevand med optimal smag, og ydermere kan være sikre på, at det filtrerede vand er helt som det skal være, da det har alle vandets naturlige mineraler i behold.

  Vandfilter med kul

  Vandkølere med vandfilter

  Vandfilter renser drikkevand, og lader vigtige, sunde mineraler forblive i vandet

  Waterlogics vandkølere med vandfilter baseret på kulfiltreringsteknologi renser drikkevandet. Kulfilteret fjerner også øvrige forurenede stoffer, klor og anden vandbåren smag og lugt. Kulfilteret tilbageholder de uønskede stoffer, men samtidig sørger vandfilteret også for, at alle de vigtige, sunde og naturlige mineraler får lov til at passere gennem kullets porrer, og dermed forbliver de i vandet. Det resulterer i rent, frisk drikkevand, som desuden også får både te og kaffe til at smage bedre.

  Fremtidssikret mikrofiltrering af drikkevand

  Hos Waterlogic har vi specialiseret os i vandkølere med vandfiltre, som renser drikkevandet til glæde og gavn for de mange brugere af vores vandkølere. Vi benytter et 10 mikron aktivt kulfilter (GAC), som både er fremtidssikret og blandt de bedste, når det kommer til at fjerne dårlig smag, lugt og farve. Som en yderligere filtrering af vandet kan vores dispensere bruge et 1 mikron aktivt kulblokfilter (CBC). Dette filter har en solid kulstav, som fjerner alle forurenede stoffer heriblandt også cyster (parasitter). Vandkølere med vandfilter fra Waterlogic giver derfor rent, forfriskende drikkevand til alle medarbejdere, kunder og andre brugere.

  Top