• Få et tilbud
 • Om UV

  Til udryddelse af bakterier. Uanset hvor de lurer

  Ultraviolet (UV) lys er en elektromagnetisk udstråling, med en bølgelængde der er kortere i forhold til det synlige lys, men længere i forhold til X-stråler. Ok, det er det teknikeren fortæller, men hvad betyder det for vandets rensning?

  UV-lys er yderst effektiv mod bakterier. En UV-lampe behandler vandet i vores dispensere med doser af UV-energi, for at sikre en hurtig, effektiv og nem vandrensning.

  Hvorfor en UV-rensning?

  Det er en måde at behandle flere tusinde liter om dagen, men alligevel billig og kræver meget lidt vedligeholdelse. Intet behov for sundhedsfarlige og dyre kemikalier, og enhederne kræver udelukkende periodisk rengøring og en ny lampe for hver 6.måned. Vil du vide mere? Ok, for at slutte af: UV-rensningen har ingen indflydelse på smagen, så dit vand er altid friskt og dejligt.

  For dem der er vilde med videnskab

  Hvis du vil vide mere, er her de videnskabelige fakta. Den ultraviolette udstråling for sollyset har tre forskellige intensitetsgrupper: UVA (de brunende stråler), UVB (de brændende stråler) og UVC, der har den ‘bakteriedræbende’ kraft for at udrydde netop bakterier og virusser. Waterlogic anvender UVC UV lamper i sine produkter. Energien udsendes med en bølgelængde på 253.7 nm, der er bevist som den mest effektive mod mikroorganismer. Vi anvender højkvalitetslamper i vores dispensere.

  Waterlogic Firewall™

  Top