• Få et tilbud
 • Styrken ved UV Rensning af Vand

  Rensning af vand med ultraviolette stråler er en af de mest effektive måder at behandle vand, fordi det ødelægger bakteriens DNA før det når ned i dit glas. Derfor garanterer vi rent H2O. Din drikkevandsforsyning kan blive forurenet med organisk eller uorganiske stoffer, som resultat af gamle rør eller naturlig forurening under transporten til din hane. UV teknologi kan beskytte dig mod dette problem.

  Fordelene ved Rensning af Vandet med UV

  bakteriebeskyttelse

  Bakteriebeskyttelse

  For at sterilisere drikkevandet og fjerne uønskede bakterier i dit drikkevandssystem, så vil man placere en lampe i midten af vandtanken. Waterlogic har designet vores vandtanke, sådan UV lampen har den størst, mulige effekt.

  vandkølere af høj kvalitet

  Pålidelig og Let at Bruge

  Alt der skal bruges er en UV pære, som kan behandle millioner af liter vand dag og nat - uden behovet for kemikalier. Så snart den er installeret, så skal den bare skiftes ud en gang hvert 6. måned.

  miljøvenlige vandkølere

  Miljøvenlig

  UV er mere skånsomt for miljøet, når man sammenligner med alternative rensningsmetoder. Den har et lavt strømforbrug for at virke, kræver ingen kemikalier, såsom klorin, desinfektion og har ingen skadelige biprodukter.

  Hvordan dræber UV lys bakterier?

  Hvordan dræber UV lys bakterier?

  Vandet i vandtanken bliver udsat for store mængder UV, som nedbryder bakterierne og efterlader rent drikkevand. Vi placerer også en UV sensor på udvalgte modeller, som udløser en alarm, hvis lampen stopper med at virke; det sikrer dig, at du altid er sikret. Hver UV lampe er i et rør lavet af kvarts, som sørger for at opretholde den højest mulige temperatur, samtidig med at pæren ikke rører ved vandet.

  Firewall rensning i spidsen af dispenseren

  I modsætning til almindelig UV beskyttelse, så er Firewall™ det eneste rensesystem, som er anerkendt af Water Health Organization, der leverer 99,999 % beskyttelse mod bakterier, før vandet lader i dit glas.

  Interesseret i at høre mere om Rensning af Vand med UV?

  Med over 25 års erfaring med at give den bedste vandløsning over hele kloden, er vores vandeksperter i stand til at besvare alle spørgsmål, som du måtte have. Du kan kontakte os via telefon eller e-mail herunder.

  Top