• Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Firewall® - Garanteret Beskyttelse

  Firewall® bruger UV lys til at fjerner 99,999 % af alle urenheder i dit drikkevand. Med Firewall, så er UV lampen placeret ved tappepunktet, hvor vandet løber ned i dit glas. Derved fjerner den alle urenheder når du tapper vandet. Nyd koldt, varmt og danskvand, helt fri for mikroorganismer, såsom coliform, salmonella og hepatitis.

  Fordelene ved Firewall®

  firewall ikon

  Reduktion af Bakterier

  Firewall® vanddispensere er designet til at møde Klasse A rensningsstandarder for behandling af rensesystemer. Udviklet til at reducere forurening af mikroorganismer til et minimum.

  vandkøler ikon

  Minimal Vedligeholdelse

  Andre behandlingsmetoder bruger skadelige kemikalier, som påvirker vandets smag og lugt. Firewall® systemet bruger ingen kemikalier og pæren skal blot skiftes to gange om året af en Waterligic installatør.

  rent ikon

  Certificeret Renhed

  Waterlogics dispensere er testet og certificeret efter verdens højeste standarder og alle resultaterne er enstemmige: Firewall® leverer rent, friskt og hygiejnisk drikkevand.

  Firewall® - Troværdig Teknologi

  Firewall® teknologi som sikrer dig rent drikkevand på kontoret

  Det har aldrig været lettere at give dine ansatte, kunder og gæster adgang til ubegrænset adgang til forfriskende, bakteriefrit vand. Når du vælger en vanddispenser til dit kontor, så bør du gå med Firewall® for at reducere urenhederne til et minimum. På nogle kontorer, hospitaler, skoler og hoteller er det helt essentielt, at man stiller bakteriefrit drikkevand til rådighed. Institut Dr. Lörcher har gennemført mere end 3000 undersøgelser, som bekræfter, at Forewall virker mod selv de mest resistent bakteriearter.

  Effektiv overfor vand- og luftbårne bakterier

  Med den indbyggede Firewall® teknologi har du et system, som efterlader vandbårne bakterier ude af stand til at formere sig og forebygger at luftbårne virusser bevæger sig op i systemet igennem hanen

  Interesseret i at høre mere om Firewall?

  Med over 25 års erfaring med at give den bedste vandløsning over hele kloden, er vores vandeksperter i stand til at besvare alle spørgsmål, som du måtte have.

  Top