• Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  BioCote® - Naturlig Antimikrobial Beskyttelse

  Waterlogics vandkølere er både dækket på yder- og indersiden. Overfladen omkring hanen på Waterlogics enheder er beriget med et sølvadditiv kaldet BioCote® .

  Sølv er fra naturens side antimikrobial, som forhindrer bakterier fra at sprede sig. Sølv er derfor en effektiv overfladebeskyttelse mod mikrober, som ellers vil kunne vokse, nedbryde og forurene din enheds overflade. Din Waterlogic vanddispenser bliver måske brugt af beskidte hænder, men BioCote(r) beskytter overfladen og dræber bakterier.

  Fordelene ved BioCote®

  firewall ikon

  Hold din vandkøler frisk i længere tid

  Fjern risikoen for lugt og pletter fra mikrober. Husk på, at beskidte vandkølere udgør en sundhedsrisiko.

  vandkøler ikon

  Gør kontaktflader mere hygiejniske

  Teknologi som beskytter udsatte overflader mod mikrober, såsom bakterier, mug og svampe.

  rent ikon

  Forlæng din vandkølers levetid

  Baseret på sølvioner er BioCote® den eneste antimikrobiale leverandør, som tilbyder beskyttelse i hele din vandkølers levetid.

  BioCote® teknologien er bevist under et mikroskop

  Beskyt dine ansattes helbred

  BioCote® beskyttede produkter er ikke kun valideret, men undergår også løbende kvalitetskontrol efter ISO 22196 standarderne i et selvstændigt laboratorie. Testresultaterne for Waterlogics vandautomater har vist, at 99,999 % af mikroberne bliver fjernet fra produktet. Færre bakterier betyder bedre hygiejne og færre pletter, mindre lugt og for tidlig nedbrydning af materialerne.

  Oprethold en hygiejnisk overflade på produktet

  BioCote teknologien giver langsigtet beskyttelse til et produkt ved at skabe en overflade, som mikrober ikke kan overleve på. Moderne kontorer er det optimale miljø til at sprede bakterier og sygdomme i, da man ofte deler faciliteter, cirkuleret luft, mange mennesker om samme dørhåndtag, mødelokaler, køkkener og mindre lokaler. Når du vælger en Waterlogic vandautomat med BioCote® viser vores undersøgelser, at du kan reducere mængden af bakterier på kontoret med op til 93 %.

  Interesseret i at høre mere om BioCote®?

  Med over 25 års erfaring med at give den bedste vandløsning over hele kloden, er vores vandeksperter i stand til at besvare alle spørgsmål, som du måtte have.

  Top