Waterlogic Danmark fortsætter sin forretning som hidtil.
Vi indsamler løbende informationer om aktiviteter både nationalt og internationalt, og indtil videre har vi ingen indikationer på forstyrrelser fra underleverandører, transportfirmaer eller vores egne lager og produktionsfaciliteter. Lær mere

 • Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Vandkølerteknologi
  Waterlogic er de eneste, der tilbyder en unik 4-trins rensningsproces, som leverer det mest rene, friske og sikre vand.

  Vi bruger eksklusiv teknologi for at sikre, at din vanddispenser er hygiejnisk beskyttet på ydersiden, og at dit vand er grundigt renset og sikkert at drikke.

  Fire trin til rent, friskt og sikkert drikkevand

  Alt hvad der skal til, er en smittet person, som kommer i kontakt med vandhanen på vandautomaten. En flaske eller et glas kan potentielt også sprede smitte mellem brugere. Det kan også ske, at man ubevidst rører ved dispenseren med hænderne, og så er smittespredningen i gang.

  Filtrering med høj ydelse

  Trin 1 Filtrering med høj ydelse

  Vores bedste kulfilter fjerner sediment, klor og andre forurenende stoffer og neutraliserer dårlig smag og lugt fra dit vand, samtidig med at naturligt forekommende og gunstige mineraler kan passere igennem for at garantere god smag og friskt vand.

  De urenheder, der fjernes, inkluderer:

  • Klor
  • Pollen
  • Sand
  • Bly
  • Pesticider
  • Petrokemikalier
  • Nogen cystetyper
  • Giftstoffer
  Se vores filtreringsvideo

  Filtreret Vand

  Firewall Covid

  Renset Vand

  Op til 99,9999 % reduktion af bakterier og virus med Firewall®

  Trin 2 Op til 99,9999 % reduktion af bakterier og virus med Firewall®

  I modsætning til andre vanddispensere, renser vores patenterede Firewall®-UVC-teknologi vandet grundigt hele vejen frem til vandhanen. Dette forhindrer bakterier som Legionella, Salmonella og E. coli og vira som hepatitis og COVID-19 i at komme ind i systemet, forurene drikkevandet og forårsage sygdom.

  Se vores Firewall®-video
  Reducér mikrober med op til 99,5 % med BioCote®

  Trin 3 Reducér mikrober med op til 99,5 % med BioCote®

  Waterlogics vanddispensere har også en beskyttende overflade med animikrobiel teknologi kaldet BioCote®. En sølvionbaseret overfladebehandling, som hæmmer væksten af mikrober og giver et permanent lag med langvarig beskyttelse.

  Se vores BioCote®-video

  BioCote®

  BioCote®

  Håndfri betjening

  Trin 4 Håndfri betjening

  Vores håndfri løsning betyder, at du ikke behøver at komme i kontakt med vanddispenseren. Det reducerer risikoen for at sprede bakterier mellem brugerne. Vores fodpedaler fås til et stort udvalg af vores vanddispensere sammen med teltkort og klistermærker, der husker brugerne på at holde afstand og sørge for god hygiejne.

  Top