• Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  NSF/ANSI

  Test og certificering av NSF og ANSI er noget som gør vandautomater fra Waterlogic både foretrukket af mange brancher og verdensledende. Det er disse to organisationer som sætter og regulerer de nationale og internationale sikkerhedsstandarder, og Waterlogic har opnået følgende standarder:

  NSF/ANSI

  NSF sikkerhedsstandarder indenfor vand

  Tests og certificeringer gennemført indenfor NSF og ANSI sørger for, at effektive NSF Vanddispensere og NSF Certificerede Filtersystemer skiller sig ud fra mængden af vanddispensere, som er af ringere kvalitet. Vores certificering kan også blive set på IAPMO R&Ts hjemmeside under produktdatabasen. Klik her for at søge efter producent eller certificeringsstandard.

  NSF og ANSI er et regelsæt som formulerer og regulerer nationale og internationale sikkerhedsstandarder, og IAPMO R&T er akkreditieret til det American National Standards Institute (ANSI), som har udstedt den højeste form for certificeringer, IAPMO R&T, til Waterlogic, hvilket garanterer at vores produkter overholder de højeste standarder.

  NSF/ANSI 55 Klasse A

  Dette er standarden for UV mikrobiale vandbehandling. Waterlogic Firewall er certificeret som et Klasse A system (40.000 uwsec/cm2), som er designet til at disinficere og/eller fjerne mikroorganismer fra forurenet vand, som indeholder bakterier og virus. Det er et utroligt smart system.

  P231

  Dette er stsadarden for mikrobiale NSF Drikkevandsrensesystemer. Vandkølere med denne certificering møder sundhedsstandarderne for det Amerikanske Enviromental Protection Agency, og Waterlogics maskiner har selvfølgelig også denne certificering.

  NSF/ANSI Standard 61:

  Dette er standarden for komponenterne i NSF Drikkevandssystemer. Det sikrer, at materialerne ikke lækker skadelige stoffer ind i drikkevandet.

  NSF/ANSI 42:

  NSF/ANSI 42 certificeringen garanterer, at maskierne reducerer specifikke stoffer, som kan være skadelige for vores helbred, såsom klorin, smag, lugt eller andre partikler, som kan være til stede i vores drikkevand. Dette garanterer, at vand, som er filtreret igennem en Waterlogic maskine hverken lugter eller smager dårligt.

  NSF/ANSI 53

  Waterlogics karbonfilter garanterer, at de fjerner en række sundhedsskadelige stoffer efter NSF/ANSI 53 standarden, såsom Cryptosporidium, blå og asbest, som kan være til stede i drikkevandet.

  NSF/ANSI 372

  Waterlogics drikkevandssystemer, som overholder IAPMO R&T og NSF/ANSI 372 standarden, er certificeret til at reducere tilstedeværelsen af blå, sådan du får renere og sikrere drikkevand.

  CSA B483.1:

  Dette er en canadisk standard, som er udviklet for at specificere og højne kravene til komplette systemer, som håndterer drikkevand. Denne certificering er den nye standard indenfor drikkevandsautomater, som har til formål at reducere mængden af skadelige stoffer i drikkevandet. CSA B493.1 indeholder også elektriske krav til drikkevandssystemet.

  Du kan læse mere om NSF og ANSI ved at besøge www.nsf.org og www.ansi.org

  Top