• Få et tilbud
 • NSF/ANSI

  Test og certificering av NSF og ANSI er noget som gør vandautomater fra Waterlogic både foretrukket af mange brancher og verdensledende. Det er disse to organisationer som sætter og regulerer de nationale og internationale sikkerhedsstandarder, og Waterlogic har opnået følgende standarder:

  NSF/ANSI Standard 61

  Standarden for drikkevandsystemets komponenter. Det garanterer at ingen skadelige stoffer kan sive ind eller migrere fra produktet/materialet og ind i drikkevandet.

  Modeller med NSF/ANSI Standard 61 er f. eks WL 2500 vandkøler.

  NSF/ANSI 55 Klasse A

  Standarden for ultraviolette mikrobiologiske vandbehandlingssystemer. Waterlogic Firewall er certificeret som et klasse A system (40 000 µWs/cm2) udviklet for at desinficere og/eller fjerne mikroorganismer fra forurenet vand, inkluderet bakterier og virus, op til et sikkert niveau. Modeller med NSF/ANSI 55a er f. eks WL 3 vandkøler og WL 4 vandkøler.

  P231

  Standarden for mikrobiologiske vandrensere. Vandautomater med denne certificering opfylder kravene i strenge standarder til helse og hygiejne fra U.S. Environmental Protection Agency. Waterlogics vandautomater/vandkølere har denne standarden.

  For at vide mere om NSF og ANSI, se www.nsf.org og www.ansi.org

  Top