Har du modtaget en e-mail fra Culligan? Den var fra os.
Waterlogic Danmark vil snart skifte navn til Culligan, og vi vil fortsætte vores stolte tradition under et nyt navn i Norden, men stadig internationalt anerkendt, som blev etableret i 1936.
Rent praktisk betyder dette ingen ændring for vores kunder. Alle ansatte hos Waterlogic fortsætter med os, og yder den samme gode service til vores eksisterende og nye kunder i området.

 • Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Ingen bisfenol A (BPA)

  Waterlogics vandautomater er certificerede som helt frie for bisphenol A (BPA), et kemikalie som ofte bruges i plastprodukter, og som er blevet knyttet til helseproblemer. Test udført af det internationalt anerkendte SGS Laboratories i Shanghai har bekræftet at det ikke finnes bisphenol i plastdelene brugt i vores vanddispensere.

  Waterlogic har internationalt sat det som sin opgave at være en verdensledende autoritet i at gøre rent vand tilgængelig gennem innovation.

  Waterlogics BPA-frie vandkølere leverer ikke bare rent og forfriskende koldt vand. Vores vandkølere gør at du kun skal tænke på at huske at drikke nok vand – vi garanterer dig kvalitet og tryghed.

  For mere information:

  Waters, Rob. “Plastic Chemical Bisphenol A May Be Linked to Health Problems”, 15. april 2008.

  Austen, Ian, “Bottle Maker to Stop Using Plastic Linked to Health Concerns”, 18. april 2008.

  US FDA (Food & Drug Administration) “Bisphenol A (BPA): Use in Food Contact Application” (Jan ‘10; Mar ‘12; Updated March 2013).

  Uten bisfenol A

  Top