Waterlogic Danmark fortsætter sin forretning som hidtil.
Vi indsamler løbende informationer om aktiviteter både nationalt og internationalt, og indtil videre har vi ingen indikationer på forstyrrelser fra underleverandører, transportfirmaer eller vores egne lager og produktionsfaciliteter. Lær mere

 • Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Ingen bisfenol A (BPA)

  Waterlogics vandautomater er certificerede som helt frie for bisphenol A (BPA), et kemikalie som ofte bruges i plastprodukter, og som er blevet knyttet til helseproblemer. Test udført af det internationalt anerkendte SGS Laboratories i Shanghai har bekræftet at det ikke finnes bisphenol i plastdelene brugt i vores vanddispensere.

  Waterlogic har internationalt sat det som sin opgave at være en verdensledende autoritet i at gøre rent vand tilgængelig gennem innovation.

  Waterlogics BPA-frie vandkølere leverer ikke bare rent og forfriskende koldt vand. Vores vandkølere gør at du kun skal tænke på at huske at drikke nok vand – vi garanterer dig kvalitet og tryghed.

  For mere information:

  Waters, Rob. “Plastic Chemical Bisphenol A May Be Linked to Health Problems”, 15. april 2008.

  Austen, Ian, “Bottle Maker to Stop Using Plastic Linked to Health Concerns”, 18. april 2008.

  US FDA (Food & Drug Administration) “Bisphenol A (BPA): Use in Food Contact Application” (Jan ‘10; Mar ‘12; Updated March 2013).

  Uten bisfenol A

  Top