Har du modtaget en e-mail fra Culligan? Den var fra os.
Waterlogic Danmark vil snart skifte navn til Culligan, og vi vil fortsætte vores stolte tradition under et nyt navn i Norden, men stadig internationalt anerkendt, som blev etableret i 1936.
Rent praktisk betyder dette ingen ændring for vores kunder. Alle ansatte hos Waterlogic fortsætter med os, og yder den samme gode service til vores eksisterende og nye kunder i området.

 • Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Køb certificeret

  Det er vandautomater Waterlogic er kendt for over hele verden. Waterlogic er ikke kun et firmanavn, men en mærkevare for kvalitet inden vandautomatbranchen. Waterlogics vandautomater er testet, godkendt, mærket, forseglet og certificeret af verdens mest førende kontrolinstanser.

  Waterlogic vil altid arbejde målrettet for at have de allerbedste vandautomater på markedet. Vores teknologi kan ikke sammenlignes, den er enestående. Vandet du drikker fra en af vore vandkølere er altid forfriskende, rent, koldt og helt sikkert. Samtidig kan du benytte vore maskiner med god samvittighed, de er nemlig miljøvenlige vandautomater.

  Waterlogic som koncern er meget optaget af at være miljøvenlig og etisk i vores forretningsområde. Vi producerer alle vandmaskiner fra egen fabrik hvor vi tager hensyn til HMS og retfærdige aflønning for vores ansatte. De selskaber vi vælger som producenter av kaffemaskiner og ingredienser sætter vi høje krav til kvalitet og at produkterne er miljøvenlige og produceret efter etiske retningslinjer. Alle våre kaffemaskiner er produceret i Europa under forhold som tager hensyn til HMS, miljø og retfærdige aflønninger. Produkterne er 100 % genanvendelige og indeholder ikke kemikalier som kan være skadelig for forbrugerne og/eller miljøet.

  Top