• Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Grøn tankemåde
  Grøn tankemåde

  En bedre tankemåde betyder bedre vand. Vi har arbejdet på mange grønne tanker, og så kommer vi med en idé, som vi ønsker at betragte som en fantastisk miljøvenlig strategi. Den har vi betegnet som indvendig bæredygtighed.

  Dvalestilstand

  Visse Waterlogic modeller indbefatter en dvaletilstand til energibesparelse. De er alle udtænkt til lavt energiforbrug.

  Anordninger mod oversvømmelse og til registrering af lækage

  En smart måde for at spilde mindre vand.

  Genbrugsmaterialer

  Alle polymere, ståldele, UV-lamper og emballager der anvendes på Waterlogic maskinerne er fuldt ud genbrugelige. Filtrene kan bruges igen

  Kemikalier

  Alle kemikalierne som Waterlogic anvender er ikke-sundhedsfarlige og miljøvenlige.

  Kompressorer med miljøvenlig gas

  Vi anvender et genbrugskølemiddel, R134a, der ikke skader ozonlaget, og vi afprøver andre endnu mere miljøvenlige kølemidler.

  Maskinens elektroniske dele

  Alle de elektroniske dele og ledningsinstallationerne i Waterlogic produkterne stemmer overens med ROHS-kravene hver maskine er bygget uden forbudte stoffer, hverken på materialer og på komponenter.

  Certificeret grønne

  Waterlogic produkterne har fået det europæiske certificeringsmærke tildelt. Det er fabrikantens erklæring at produktet stemmer overens med miljøbeskyttelseslovgivningen.

  Og det er ikke alt…

  Og hvad så med alle plastikbægrene? Ja, det synes vi også er irriterende, og vi arbejder på sagen. Men først og fremmest er de genbrugelige. Og derefter er der også andre trin, som Waterlogic gennemfører for at reducere affaldet. Og her er et af eksemplerne: Vi opfordrer kunderne til at anvende genbrugssportsflasker i stedet for bægere. Enkelt, men vi håber det virker.

  Grøn tankemåde

  Top