Har du modtaget en e-mail fra Culligan? Den var fra os.
Waterlogic Danmark vil snart skifte navn til Culligan, og vi vil fortsætte vores stolte tradition under et nyt navn i Norden, men stadig internationalt anerkendt, som blev etableret i 1936.
Rent praktisk betyder dette ingen ændring for vores kunder. Alle ansatte hos Waterlogic fortsætter med os, og yder den samme gode service til vores eksisterende og nye kunder i området.

 • Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Bare grønt
  Bare grønt

  Ud over de velkendte kvaliteter — det smager bedre, det går lettere ned — Har Waterlogic drikkevandskølere endnu et plus. De er produceret med stor hensyn til miljøet. Energi, brændstof, tid: Alt er sparet

  Reducing carbon trust

  Carbon Reduction Label

  Det er fordi afgifterne til transport, opbevaring og bortskaffelse af flaskerne (de store og de små) er afskaffet. Og hvad medfører det? En nedsættelse af 72% på kulstof fodaftrykket. Og jo mere vand du bruger, desto mindre er dit kulstof fodaftryk, i sammenligning.

  Waterlogic, de klare fordele

  Du er også med til at standse ophobning af plastikflasker på lossepladserne og reducere afhængigheden af plastikflasker der er baseret på petroleum. Vi kan alle blive bedre personer.

  For eksempel når vi installerer en ny dispenser for at erstatte en eksisterende Waterlogic maskine, undersøger vi den returnerede vare. Hvis delene kan genbruges, så gør vi det og hvis de ikke kan sender vi dem til genvinding.

  Det er det vi gør. Vi bestræber os for at gøre jorden til et bedre sted, glas efter glas af rent og opfriskende vand.


  Green initiatives

  Grøn tankemåde

  En bedre tankemåde betyder bedre vand. Vi har arbejdet på mange grønne tanker, og så kommer vi med en idé, som vi ønsker at betragte som en fantastisk miljøvenlig strategi. Den har vi betegnet som indvendig bæredygtighed.

  Lær mere


  Lightbulb

  Vand på flaske og miljøet

  Vand på flaske er ikke kun et grønt valg, det er et faktum. Hvis du i stedet for bruger Waterlogics POU dispenserne er det langt bedre for miljøet.

  Lær mere


  Green Thinking

  Bevægelsen for vand uden flasker

  Sig nej til vand på flaske! Det har vi gjort. Vil du være med?

  Lær mere

  Top