Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

Hvervningsprogram
Hverv og vind!

Vidste du at som kunde er du automatisk med i vores hvervningsprogram. Hvis du hverver en ny Waterlogic kunde, så kan du vælge i mellem 3 flotte hvervningspræmier. Den der hverver får også en hvervningspræmie.

Du kan vælge imellem 3 forskellige hvervningspræmier.

Som kunde er du automatisk med i vores hvervningsprogram. Hvis du hverver en ny Waterlogic kunde, så kan du vælge i mellem 3 flotte hvervningspræmier

Du kan vælge imellem 3 forskellige hvervningspræmier. Den der hverver får også en hvervningspræmie.

Hvervningsprogram

Udfyld venligst formularen.

Tak for din hvervning af en ny kunde til os!

Nu er det bare at se frem til hvervningspræmien, der sendes med posten/fragtmand. Husk, at det kan tage et lille stykke tid, før aftalerne underskrives, og præmien sendes.

Se vores Persondatapolitik

Hvervningspræmier

1. Sportspakke

Sportspakke

2. "Slim Line" karaffel med køling

Slim Line-vandkaraffel

3. Overraskelsespakke

Overraskelsespakke

Generelle vilkår og betingelser:Både du og den nye kunde får en hvervepræmie. Du skal vælge den samme præmie. Gælder for køb eller leje af en ny drikkevandskøle. Præmierne pakkes og sendes, når aftalen underskrives. Hvis du rekrutterer flere, modtager du en præmie pr. kunde. I så fald beder vi dig om at udfylde en kupon pr. kunde. Ny kunde skal have forretning i et område, hvor vi kan tilbyde en serviceaftale. Vores serviceapparat er landsdækkende, og der er kun små områder, vi ikke dækker. Du får besked, hvis kunden er uden for området.

Top