• Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Waterlogic står til at opkøbe det australske firma Billi

  Sendt af ,
  Waterlogic står til at opkøbe det australske firma Billi

  Waterlogic, som er den førende globale designer, producent, distributør og serviceudbyder inden for vandkølere, har underskrevet den endelig kontrakt, hvorved de overtager 100 % af Billis forretninger i Australien, Storbritannien og internationale markeder.

  Handlen blev første gang annonceret d. 13. marts 2018 og forener to fremadsynede virksomheder, som begge har et stort engagement i at tilbyde innovative vandprodukter af høj kvalitet til arbejdspladser, skoler, hospitaler, restauranter og forbrugere globalt.

  Waterlogics hovedkvarter ligger i England, men har afdelinger i mange internationale markeder og udvider stødt deres globale distributionsnetværk, hvor de lige nu sælger til 50 lande i verden.

  Billi er førende inden for design, produktion og distribution af enheder, som placeres under køkkenvasken og kan levere kogende vand, koldt vand og danskvand. Deres produkter er standardinventar for mange arkitekter og designere på grund af deres tidsløse og pladsbesparende design. Virksomhedens hovedkvarter ligger i Melbourne, Australien, og har 140 medarbejdere fordelt mellem Australien og England.

  Virksomhederne komplimenterer hinandens produkter, fordi Billi har prisvindende produkter og Waterlogic har et stærkt, globalt distributionsnetværk, en stor kundebase og rensesystemet, som tilsammen kan accelerere væksten på nye og eksisterende markeder.

  Waterlogic Group CEO, Jeremy Ben-David, fortæller ”Købet af Billi forener to af branchens bedste brands med high-end teknologi, et godt omdømme, kundeservice og portfolier som understøtter hinanden. Denne kombination vil positionere Waterlogic som en totalleverandør inden for vandløsninger og fremskynde vores globale vækst. Opkøbet er i høj grad et stort kudos til Billis bedrifter, og vi byder deres 140 medarbejdere varmt velkommen hos Waterlogic; vi ser frem til at arbejde med Dan Lindsay og holdet bag Billi for at forbedre begge virksomheder portfolier og skabe innovative produkter og åbne nye, globale distributionsveje.”

  Waterlogics CEO Australasia, Carl Crowley, fortalte, ”Vi har allerede nydt godt af et 15 årigt partnerskab med Billi, hvor deres enheder er brugt i både England og Australien. Med kombinationen mellem Waterlogics veletablerede globale distributionsnetværk og Billis specialprodukter vil flere virksomheder og husejere kunne nyde lækkert, frisk og filtreret vand. Vi står stærkere end nogensinde for at kunne erobre flere markedsandele. Vi glæder os til de muligheder, som ligger foran os.”

  Handlen forventes at være afsluttet i slutningen af marts 2018.

  Waterlogic blev opkøbt i januar 2015 af Castik Capital fonden, som er en Europæisk investeringsfond. Opkøbet af Billi er det 16. konkrete bevis på, at virksomheden lever op til deres ’buy and build’ strategi, fordi de har opkøbt virksomheder i både USA, England, Australien, Spanien, Frankrig, Tyskland og Skandinavien.

  Pressekontakt

  Rosanne Turner, Group Marketing Communications Manager

  marketing@waterlogic.com

  Om Waterlogic

  Waterlogic er en innovativ designer, producent, distributør og operatør inden for Point-Of-Use (POU) drikkesystemer, vandkølere og filtreret vand, som er designet til kontorer, fabrikker, hospitaler, hoteller, skoler, restauranter og andre arbejdsområder. Waterlogic blev grundlag i 1992 og var en af de første virksomheder, som introducerede POU systemer til private over hele verden og har været flagskibet inden for POU lige siden. Waterlogic sætter branchens standard for design, kvalitet, den nyeste teknologi og har salg og service i verdensklasse.

  Waterlogic har deres egne underafdelinger i mange markeder og en dybdegående og bred distributionskanal, som sikrer eksponering til over 50 lande. Waterlogics produkter bliver på nuværende tidspunkt solgt til både Nord og Syd Amerika, Europa, Asien, Australien og Syd Afrika. Waterlogic førende markeder er USA, Australien og Vest Europa, hvor det især er England, Skandinavien, Tyskland og Frankrig, som står for den primære afsætning.

  Om Castik

  Castik Capital S.à r.l (“Castik”) håndterer private investeringer. Castik er en europæisk multistrategi investeringsmanager, som opkøber store ejerandele i private og offentlige europæiske virksomheder, hvor langsigtet værdi kan genereres igennem aktive partnerskaber med ledelsen.

  Castik blev grundlagt 2014 og ligger i Luxembourg. Deres primære fokus er på at finde og udvikle investeringsmuligheder i Europa. Castiks primære rådgiver er Castik Capital Partners GmbH, som ligger i München. Investeringerne foretages af fonden i Luxembourg, EPIC I SLP, som er den første fond, der bliver ledet af Castik, som havde en værdi på 1 milliard Euro i 2015.

  Om Billi

  Billi er producent og distributør af innovative vandsystemer. Billi kom til i 1989 og producerede alle dengang fremragende koge- og kølesystemer til filtreret vand, som kunne være under dit køkkenbord. Billi producerer den dag i dag stadig innovative systemer, som kan koge, køle og lave danskvand – lige under dit bord. Det sparer både tid, energi og plads i hjemmet og på arbejdspladsen. Billi systemer produceres i Melbourne, Alstralien og distribueres globalt til blandt andet New Zealand, Hong Kong, Singapore, UAE og England. For mere information, gå til https://www.billi.com.au/