Har du modtaget en e-mail fra Culligan? Den var fra os.
Waterlogic Danmark vil snart skifte navn til Culligan, og vi vil fortsætte vores stolte tradition under et nyt navn i Norden, men stadig internationalt anerkendt, som blev etableret i 1936.
Rent praktisk betyder dette ingen ændring for vores kunder. Alle ansatte hos Waterlogic fortsætter med os, og yder den samme gode service til vores eksisterende og nye kunder i området.

Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

Vi hjælper dig med at servere vand med stil

Sendt af ,
Vi hjælper dig med at servere vand med stil

Karafler og glas fra Waterlogic gør det muligt at servere vand på arbejdspladsen, som er endnu mere fristende.

Få mest muligt ud af din vanddispenser på arbejdspladsen med vores ekstra tilbehør. Vælg mellem en karaffel, der holder vandet koldt i 4 timer eller blot en almindelig karaffel. Du kan også få drikkeglas og serveringsbakker. Her kan du læse mere om de produkter, vi tilbyder:

Smart karaffel (1 L)

En praktisk og moderne glaskaraffel. Karaflen egner sig til kolde drikke og passer til alle typer køleskabsdøre og kan vaskes i opvaskemaskine. Karaflerne købes individuelt.

Slim Line karaffel (1 L - med kølestation)

En slank og elegant glaskaraffel i rustfri stål, som holder vandet køligt i op til 4 timer. Velegnet til venteværelser, hoteller, receptioner samt møde- og konferencelokaler. Karaflen passer til alle typer køleskabsdøre og kommer med en kølestation i rustfri stål.

Serveringsbakke til glas (29 cm)

Flot og praktisk serveringsbakke, der egner sig perfekt til professionel brug. Gør drikkevandsoplevelsen bedre for medarbejdere, kunder og gæster. Bakken er i rustfri stål og er let at rengøre. Bakken købes individuelt.

Vandautomat
Er det på tide at overveje at investere i en vandautomater?