• Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Vandfiltre lavet af kokosnødder giver renere vand

  Sendt af ,
  Vandfiltre lavet af kokosnødder giver renere vand

  Der er nok ingen, der er i tvivl om, at vand er både nødvendigt og sundt for kroppen. Men er det lige meget, hvilket vand, vi drikker; er alt vand lige godt for os?

  I dette indlæg kan du blive klogere på, hvorfor du bør vælge vand, der har været en ekstra tur gennem et filter, og hvordan filtre i vandkølere sikrer, at du får renere og sundere vand i dagligdagen.

  Undgå sundhedsskadelige stoffer i dit drikkevand

  Når vi rejser uden for landets grænser, tyr vi med det samme til købevand på flasker for at skåne vores mave for det ukendte potentielt skadelige vand. Men hvad med det vand, vi drikker herhjemme?

  Det danske drikkevand er ikke decideret sundhedsskadeligt eller dårligt, men det er måske heller ikke så rent og sundt, som vi går og tror. De seneste år er vi nemlig blevet gjort opmærksomme på, at der findes en hel del pesticidrester fra sprøjtegifte i vores grundvand. I større mængder og over en lang periode kan pesticidrester være sundhedsskadelige, men det betyder altså ikke, at du skal stoppe med at drikke vand. Det kan dog betyde, at du måske bør overveje at drikke mere vand, der har været gennem et ekstra filter, inden det havner i dit glas.

  Vil du vide mere om, hvad sprøjtegifte i grundvandet betyder, kan du læse indlægget ”Lad ikke dårligt grundvand ødelægge effektiviteten på din arbejdsplads”.

  Vandfiltre sikrer rent og sundt vand

  Ved at bruge vandkølere og vandautomater med kulfiltre, får du vand, der er blevet renset en ekstra gang, inden det kommer ud af hanen. Filteret i en drikkevandskøler får for det første vandet til at se pænere og renere ud. For det andet renser filteret vandet for dårlige stoffer og vandbårne bakterier, men lader de sunde mineraler blive i vandet. Det betyder, at filteret i en vandkøler fjerner de stoffer, der kan være dårlige for vores kroppe – som f.eks. pesticidrester fra sprøjtegifte – uden at fjerne de sunde stoffer i vandet.

  Miljøvenlige filtre lavet af kokosnødder

  Hos Waterlogic bruger vi vores egne kulfiltre, der er lavet af aktive kul fra kokosnøddeskaller. På denne måde sikrer vi, at vores filtre er miljøvenlige, fordi vi undgår plastik og andre miljøskadelige stoffer.

  Vores vandkølere anvender mikrofiltrering til at rense vandet. Det betyder, at vores filtre benytter et 10-mikron aktivt kulfilter (GAC) til at fjerne dårlige smage, lugter og misfarver, og samtidig benytter vi et 1-mikron aktivt kulblokfilter (CBC), der fjerner parasitter og bakterier.

  I denne film kan du se, hvordan vores filtrene i vores vandkølere sikrer, at dit drikkevand er så rent og sundt som muligt:

  vandfilter
  Læs mere om, hvordan et vandfilter virker her