Har du modtaget en e-mail fra Culligan? Den var fra os.
Waterlogic Danmark vil snart skifte navn til Culligan, og vi vil fortsætte vores stolte tradition under et nyt navn i Norden, men stadig internationalt anerkendt, som blev etableret i 1936.
Rent praktisk betyder dette ingen ændring for vores kunder. Alle ansatte hos Waterlogic fortsætter med os, og yder den samme gode service til vores eksisterende og nye kunder i området.

 • Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Reducer brugen af plastik på arbejdspladsen

  Sendt af ,
  Reducer brugen af plastik på arbejdspladsen

  Tal fra Bryggeriforeningen og Danmarks Statistik viser at vi i Danmark i 2015 drak mere end 110 millioner liter vand fra flaske. Selvom vi har et pantsystem her i landet, er der stadigvæk mange flasker der smides i naturen. Det er et stort problem for dyr og fisk, der lever i vores natur.

  Her hos Waterlogic har vi i forbindelse med dette initiativ udformet nogle huskeregler, der kan hjælpe dig til at reducere brugen af plastik på arbejdspladsen.

  Undgå at købe plastik

  Undgå at købe plastik

  Hvis du er i en situation hvor det er vanskeligt at genbruge, så kan du nægte at købe eller forbruge. Du kan undgå at købe plastflakser, plastposer, unødvendig emballage og engangsbestik. Det er bedre i stedet at bruge papiremballage, glasflasker og lign. Ved at brygge din egen kaffe, frem for at købe den, sparer du både penge og plastikemballage. Og hvis dit arbejde installerer en flaskefri vandkøler, så kan du nyde koldt rent vand uden at skabe unødvendigt plastaffald.

  Brug mindre plastik

  Brug mindre plastik

  Desværre vil der altid være situationer, hvor du ikke kan undgå at købe eller bruge plastik. I de situationer kan du prøve at reducere den mængde plastik der bruges. Hvor der findes alternativer til plastemballage, kan du vælge at bruge disse. Anskaf dig en madkasse til din madpakke, i stedet for at bruge plastposer. Du kan også bruge papkasser til at opbevare ting på arbejdet frem for plastkasser. Hovedfokusset bør være at smide mindre plastik ud i hverdagen for at skåne miljøet.

  Genanvend

  Genanvend

  At genanvende drikkeflasker og beholdere til fødevarer kan være en god måde at reducere dit forbrug af plastik. Du kan bruge plastik og glas fra producenter som Tupperware til at opbevare mad, og indkøbsposer af stof til at handle ind med. Du kan også bruge vandflasker flere gange. Hvis du har en vandkøler på arbejdet, kan du fylde din flaske op med rent filtreret vand, der smager bedre end det man køber på flaske.

  Genbrug

  Genbrug

  Vi kan alle gøre mere for at genbruge på vores arbejde og i vores hjem. Og ved at gøre det så let som muligt at genbruge, kan du øge din virksomheds bæredygtighed markant. Noget af det mest effektive du kan gøre på arbejdet, er at skaffe skraldespande til genbrug, så affaldet kan blive sorteret. På den måde bliver det muligt at genbruge papir, pap og blækpatroner til printere på daglig basis, i stedet for at det ender i naturen eller havet.

  Øg bevidsthed

  Øg bevidsthed

  Ved at gøre som beskrevet i de fire forrige punkter, er du godt på vej til at have en mere miljøvenlig arbejdsplads. Dog er det vigtigste du kan gøre for at fjerne plastik fra din og andre arbejdspladser, at øge bevidstheden omkring problemet. Hjælp dine kollegaer, familie og venner med at reducere deres plastforbrug, og lad os prøve at have en plastikfri juli.