Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

Magnesium bidrager til en sund livsstil

Sendt af ,
Magnesium bidrager til en sund livsstil

Magnesium er et vigtigt mineral, som bidrager til kroppens overordnede sundhed og velvære. Men størstedelen af befolkningen får ikke nok magnesium, og det kan give træthed og koncentrationsbesvær.

Faktisk er magnesium et af de vigtigste mineraler i kroppen, og indgår i mere end 300 enzymprocessor, som har betydning for dit fysiske og mentale helbred.

Får du nok magnesium?

Menneskekroppen har brug for omkring 300 mg magnesium hver dag, og har du en aktiv livsstil har kroppen brug for en endnu større mængde*. Ikke desto mindre får 75% af den vestlige befolkning ikke indtaget nok magnesium i løbet af dagen**.

Ved underskud af magnesium vil de typiske symptomer vise sig ved træthed, lavt energiniveau og koncentrationsbesvær. Derudover kan mangel på magnesium også give hovedpine og spændinger i muskler.


Fordelene ved magnesium

Magnesium har mange funktioner, som bidrager positivt til kroppens helbred. Blandt andet stimulerer mineralet det kardiovaskulære system (blodkredsløbet), kroppens stofskifte samt muskel- og knoglesundhed. Magnesium styrker samtidig immunsystemet og spiller en vigtig rolle i vores nervesystem, hvor det bidrager til at lette stress, forbedre søvnkvaliteten, løfte energiniveauet og vores almene sindstilstand.

Derudover bidrager magnesium også til øget koncentration og ydeevne, da mineralet vedligeholder din normale energi, og dermed støtter opretholdelsen af vores fysiske funktioner, såsom koncentrationsevnen. Undersøgelser tyder på, at magnesium også kan styrke vores fysiske ydeevne, da magnesium hjælper med at flytte blodsukker til vores muskler og bortskaffe laktat, der kan ophobe sig under fysisk aktivitet, og dermed forårsage træthed.


Magnesium bidrager til en sund livsstil

Magnesium bidrager til en sund livsstil

Naturlige kilder til magnesium

Der findes mange fødevarer, som er gode kilder til magnesium heriblandt:

  • Fuldkornsprodukter
  • Grønne bladgrøntsager
  • Nødder og frø
  • Broccoli
  • Bulgur
  • Mørk chokolade
  • Kaffe


Vand med magnesium

Et andet godt alternativ til at få dækket det anbefalede indtag af magnesium er gennem mineraliseret vand med magnesium. Med Waterlogics specialdesignede filtre til mineraliseret vand med magnesium, løftes drikkeoplevelsen betydeligt. Den avancerede filtreringsproces begrænser tungmetaller og andre stoffer i vandet som kan hæmme den friske rene smag. Samtidig beriges vandet med magnesium, så den fysiske og mentale tilstand optimeres eller vedligeholdes hos både medarbejdere og kunder.

* Kilde: Deutsche Gesellschaft für Ernährung

* *Kilde: United States Department of Agriculture Agricultural Research Service