Har du modtaget en e-mail fra Culligan? Den var fra os.
Waterlogic Danmark vil snart skifte navn til Culligan, og vi vil fortsætte vores stolte tradition under et nyt navn i Norden, men stadig internationalt anerkendt, som blev etableret i 1936.
Rent praktisk betyder dette ingen ændring for vores kunder. Alle ansatte hos Waterlogic fortsætter med os, og yder den samme gode service til vores eksisterende og nye kunder i området.

 • Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Kender du til vores produktpakker?

  Sendt af ,
  Kender du til vores produktpakker?

  Har du overvejet at sørge for termokopper til dine medarbejdere? Eller praktiske vandkarafler på arbejdspladsen? Måske sportsflasker? Læs mere om vores produktpakker her.

  Der er ikke to virksomheder, der er ens, og derfor er vi meget opmærksomme på forskellene i de individuelle behov i virksomhederne. Af den grund har vi sammensat nogle forskellige produktpakker, som tilgodeser de forskellige behov, der er.

  ”Pakkerne er sat sammen for at supplere vores produkter og tjenester, så kunderne får endnu større nytte af os som en komplet leverandør af vand og kaffe. Det er uanset, om det er ved skrivebordet, på vej til et møde eller i selve mødelokalet. På lang sigt vil vi tilbyde endnu flere kvalitetspakker med forskellige sammensætninger af forbrugsvarer."

  Henning Nilsen, der er marketingchef for Waterlogic Regional Offices i Norden (Waterlogic Nordic).

  Uanset budget og antal medarbejdere vil de forskellige emballageløsninger fra Waterlogic indeholde noget, der passer til den enkelte virksomhed. Det mener Kari Tandberg, som er marketing brand manager for Waterlogic Norway:

  ”Uanset om du arbejder inden for sundhedspleje, detailhandel, på kontor eller noget helt fjerde, er vores pakker relevante. Dette skyldes, at de indeholder udstyr til mødelokalet, venteværelset, omkring kaffemaskinen, kantinen eller på medarbejdernes skriveborde. Vores mål er, at vores kunder altid er godt hydreret, og disse pakker indeholder produkter, der sikrer netop dét,” siger hun.

  Kari Tandberg, marketing brand manager for Waterlogic Norway

  Før du vælger en af vores produktpakker, er det en god idé at gøre sig nogle tanker om, hvem ens medarbejdere er. Er de meget aktive? Holder de mange møder? Er de meget på farten i løbet af arbejdsdagen? Måske du kan blive inspireret her:


  SPORTSPAKKE

  Denne pakke er velegnet til dem, der er aktive og ønsker at få så meget vand som muligt i løbet af dagen. Måske der også er indlagt fælles træning på arbejdspladsen et par gange om ugen?
  Hvis du har en flaske vand stående på dit skrivebord, er der en stor chance for, at du vil drikke mere væske end normalt i løbet af dagen. Flaskerne i sportspakken gives til medarbejderne for at forbedre sundheden, øge følelsen af velvære og bidrage til at reducere forbruget af engangsplastik på arbejdspladsen.


  TERMOKOP-PAKKE

  Denne pakke indeholder vores populære termokopper i rustfrit stål og termiske flasker, som begge er velegnede til både kolde og varme drikke. De er holdbare og vil opfordre dine medarbejdere til et øget væskeindtag og mindre brug af engangsplastik. Termokopperne- og flaskerne kan gives til medarbejderne, hvis du ønsker at forbedre sundheden hos dine medarbejdere og give dem en øget følelse af velvære: En gave, der garanteret vil blive værdsat og brugt flittigt.

  MØDELOKALEPAKKE

  Servér vand på en måde, der bliver bemærket. Vandkaraflerne i møderumspakken er stilfulde og moderne. Karaflerne leveres med et smart låg i retroblå farve. Glas er med til at reducere forbruget af engangsplastik, og det viser dine gæster og samarbejdspartnere, at du og din virksomhed går op i både kvalitet og bæredygtighed.


  MØDELOKALEPAKKE EKSKLUSIV UDGAVE

  Dette er pakken for dem, der ønsker det lille ekstra til møderne. Vandkaraflerne i denne pakke har også et stilfuldt og moderne design, og så har de et køleelement i bunden, der holder vandet koldt i op til 4 timer. På den måde kan du servere vand til jeres møder på en måde, der bliver bemærket. Glas hjælper desuden med at reducere forbruget af engangsplastik og viser, at kvalitet og bæredygtighed er vigtigt for dig og din virksomhed.


  BÆGERPAKKE TRANSPARANT

  Vores gennemsigtige bægre i plast er stærke og anvendelige, og selv om det i udgangspunktet er engangskopper, kan de sagtens bruges flere gange. Pakken indeholder 3.000 engangskopper og pakken er en god tilføjelse til vandautomaten, hvis du ikke har sports- eller termoflasker til alle medarbejdere – eller du har brug for, at dine gæster også har adgang til verdens bedste drikkevare til at slukke tørsten.  Vandautomat
  Er det på tide at overveje at investere i en vandautomater?