Har du modtaget en e-mail fra Culligan? Den var fra os.
Waterlogic Danmark vil snart skifte navn til Culligan, og vi vil fortsætte vores stolte tradition under et nyt navn i Norden, men stadig internationalt anerkendt, som blev etableret i 1936.
Rent praktisk betyder dette ingen ændring for vores kunder. Alle ansatte hos Waterlogic fortsætter med os, og yder den samme gode service til vores eksisterende og nye kunder i området.

 • Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Derfor bør dine ansatte have genanvendelige flasker

  Sendt af ,
  Derfor bør dine ansatte have genanvendelige flasker

  Udskift engangsflaskerne med holdbare og mere miljøvenlige flasker fra Waterlogic. Vi har 5 forskellige genanvendelige flasker at vælge imellem.


  Flaske med trykknap

  Waterlogic-flasken med trykknap har en dobbeltvæg og en vacuumforsegling, der holder temperaturen perfekt. Flasken egner sig til både varme og kolde drikke og er lavet i 400 ml rustfri stål. Flasken kan købes individuelt eller i pakker med 6 stk.


  Flaske med skruelåg

  Waterlogic-flasken med skruelåg har en dobbeltvæg, som holder drikkevarer forfriskende kolde eller varme. Flasken holder tæt og egner sig til både kolde og varme drikke. Flasken er lavet i 480 ml rustfri stål.


  Retap drikkeflaske i glas

  Retap-flasken fra Waterlogic er en 0,5 liters flaske til kolde drikke. Flasken er lavet af ekstra stærk Borosilikatglas (20% genanvendelig).

  Vil du vide mere om vores flasker? Læs alt om vores forskellige flaskepakker her.

  Vandautomat
  Er det på tide at overveje at investere i en vandautomater?