• Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Sådan kan Waterlogic gøre din virksomhed grønnere

  Sendt af ,
  Sådan kan Waterlogic gøre din virksomhed grønnere

  I en ekstrem konkurrencepræget verden, så er det ikke let at være grøn. Der er meget få virksomheder, som har råd til at påbegynde jagten mod en bæredygtig organisation. En undersøgelse viser også, at 6 ud af 10 danskere gerne vil betale mere, hvis det medføre mere bæredygtighed.

  En håndfuld virksomheder står for størstedelen af udledningen

  Så lidt som 8 olievirksomheder står for lige så meget luftforurening som hele USA befolkning. Disse producenter af fossilt brændstof er enten ikke opmærksomme på de skadelige konsekvenser, eller også vil de ikke proaktivt gøre noget ved det. Men, når man snakker om udledning, så skal se situationen fra den anden side: Verden har brug for energi, air-condition og kontorer har brug for belysning.

  Denne adfærd indrammer problemet perfekt. Mennesker smider hvert eneste år 16 billarder laminerede papkopper. Dette svarer til 6,5 millioner træer, som netop understreger vores daglige vaners konsekvenser;vores årlige forbrug af engangsflasker vil passere en halv trillion i 2021. Vores overforbrug af plastik kan medføre store konsekvenser for klimaet.

  Hvis en virksomhed kan lave små ændringer i, hvordan de håndterer deres affald og engangsvarer, så vil de kunne åbne op for et stort potentiale.

  Arbejd mod en positiv indvirkning på miljøet

  Bevægelsen for Vand Uden Flasker er bare én af de mange globale initiativer, hvor miljøorganisationer, regeringer og virksomheder arbejder sammen for at tænke uden for flasken eller skifte plastik ud med et mere bæredygtig alternativ; eks. En løsning, hvor man kan fylde op flere gange. Virksomheden åbner nye kanaler, hvor organisationer kan skifte til en grønnere strategi, som bidrager til at nedbringe forbruget på 1,5 millioner tons plastik, som hvert år bruges til at lave engangsflasker.

  Produkter som Energy Star Cooler hjælper virksomheder med at reducere deres CO2 udledning med op til 72 %. Disse energieffektive løsninger bliver anerkendt for at modarbejde drivhuseffekten, fordi deres varme- og kølesystem opfylder de strenge krav, som er sat af Environmental Protection Agency og U.S Department of Energi.

  Waterlogic: Certificeret grøn hele vejen igennem

  En grøn omstilling starter indefra og det er derfor Waterlogic har indarbejdet Green Thinking i alt vi gør – netop for at udvikle en grøn og miljøvenlig stretegi.

  Fra indbygget dvaletilstand, som reducerer energiforbruget, til en mekanisme som forhindrer vandkølerne i at dryppe og et helt system, som sporer lækager. Waterlogic hjælper virksomheder med at komme et skridt tættere på bæredygtighed igennem vores unikke produkter, som altid har miljøet i mente. Alle dele kan genbruges og det gør, at vandkøleren ikke ender i et deponi.

  Overhold ISO 14001

  ISO 14000 standarderne hjælper virksomheder med at demonstrere deres engagement i miljøvenlighed. Når du vælger Waterlogic vil din organisation overholde ISO 14001 Certificeringen; en anerkendelse, som Waterlogic meget gerne opnå.

  Din virksomhed kan opnå ISO 14000 standarderne ved:

  • Konstant reducere maskinernes miljøbelastning;
  • Ved at undertegne United Nations Global Compact;
  • Have Corporate Social Responsibility som centrum for alle handlinger;

  ISO certificeringen er helt sikkert opnåelig. Waterlogic fortsætter med at danne partnerskaber med virksomheder, som deler denne ambition og derfor repræsenterer strategien målet, som alle virksomheder burde søge hen imod – nemlig at blive grønnere

  Handlinger som gavner planeten

  En virksomhed kan blive grønnere, hvis man har det rigtige mindset. Ved at fokusere på tre enkle, små punkter, så kan du komme tættere på en grøn virksomhed. Det er lettere end du tror:

  Step 1 - Familiarize yourself with legislation

  Når du forstår ISO standarderne, vil du også forstå de enorme ressourcer som bliver tilbudt af globale miljøorganisationer, som både overholder og anbefaler, at man selv søger mod en grønnere organisation. Alle grønne organisationer vil bidrage til en bred adfærdsmæssig påvirkning hos alle mennesker, som har en relation til virksomheden.

  Step 2 - Have a conversation

  Diskuter fordelene ved miljørigtige initiativer med kolleger for at forstå, hvordan det nuværende plastikforbrug kan medføre, at havet vil indeholde mere plastik end fisk i 2050.

  Step 3 - Unearth savings

  Waterlogics vanddispensere redder ikke kun miljøet, men beskytter også dit budget fordi du undgår leveringsomkostninger og reducerer antallet af engangskopper.

  Bæredygtige initiativer forbedrer din virksomheds generelle effektivitet

  Enkle vaner, såsom at slukke lyset i alle tomme mødelokaler, kan reducere dit årlige elforbrug med op til 36.000 kroner.

  Ved at tage nogle få enkle trin, så kan din organisation tage de første skridt mod en bæredygtig verden. Et solidt første skridt vil være at skifte til en Waterlogic flaskeløs vandkøler. Kontakt en Waterlogic ekspert for at læse mere i dag.