• Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Hvordan kan jeg spare vand på arbejdet?

  Sendt af ,
  Hvordan kan jeg spare vand på arbejdet?

  Den kommercielle sektor indeholder alt fra hoteller, hospitaler, offentlige institutioner, kontorer, restauranter og skoler, og det er sektoren med det andet største vandforbrug i USA. Hver sektor har forskelligt vandbehov og står ofte over for udfordringer, når det kommer til at spare på vandet. Efterhånden som vandforurening og klimaforandringer påvirker det globale miljø, vil behovet for at spare på vandet kun blive større. Det er ikke kun for at minimere omkostningerne, som følger med et stort vandforbrug, men også for at skåne miljøet ved at reducere energien, der bruges, på at behandle og levere vandet. Er der nogle oplagte måder at spare på vandet på arbejdet? Ja, og rent faktisk kan små tiltag gøre en stor forskel.

  1) Regelmæssigt Tjek Af Vandrørene

  Sprængte vandrør er en af de mange årsager til, at vandforbruget kan stige uden man lægger mærke til det. Lækager kan lække tusindvis af liter vand før det bliver repareret. Det bedste man kan gøre, er at tjekke sine vandrør regelmæssigt .

  2) Brug Automatiserede Vandhaner

  De er ikke kun mere hygiejniske, men de kan spare dig op mod 70 % af dit nuværende vandforbrug, når man sammenligner med manuelle vandhaner. Automatiske eller sensorhaner reducerer også smittefaren og forebygger bakterier som streptokokker, E. coli og shigella, samt den helt almindelige influenzavirus, som ofte smittes via badeværelser.

  3) Udskift Gamle Toiletter

  Der er ved første øjekast ikke meget forskel på gamle og nye toiletter. Men, ineffektive toiletter bruger mellem 20 og 30 liter vand per skyl, mens moderne toiletter kun bruger 4-5 liter. Denne forbedring sparer dig tusindvis af liter vand om året og reducerer din vandregning.

  4) Start Med Opvasken

  Før du melder dig frivilligt til at vaske kaffekopperne op om aftenen , så skal du huske på, at en opvask ofte bruger 20 liter vand, mens mange effektive opvaskemaskiner bruger så lidt som 10 liter vand . Vent med at starte maskinen før den er fuld. Men, hvis der ikke er en opvaskemaskine på din arbejdsplads, så sæt opvasken i blød før du vasker op. Lad være med at lade vandet løbe, når du skyller af – brug i stedet en balje med rent vand.

  5) Brug Et Smart Vandingssystem

  Hvis din arbejdsplads vander græsplænerne omkring bygningerne, så er det en god ide at bruge smarte vandingssystemer, som kan spare dig mange liter vand i løbet af en sæson. Du kan tilpasse et smart sprinklersystem til at vande med forskellige mængder alt efter underlaget, og det slukker også automatisk, hvis det begynder at regne.