• Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Hvad er en vandkøler?

  Sendt af ,
  Hvad er en vandkøler?

  En vandkøler gør alle kontorer i stand til at tilbyde uanede mængder filtreret, rent og sikkert drikkevand ved at koble sig på den eksisterende vandforsyning. Brugerne kan placere en kop, flaske eller glas under hanen, trække i et håndtag eller trykke en knap, hvorved deres glas vil blive fyldt op. De indeholder også en køleenhed, sådan dit vand bliver holdt koldt - eller iskoldt. Funktionerne gør dog mere end at varme, filtrere – eller sågar tilføre kulsyre til dit drikkevand. Alt efter modellen, så kan du selv styre temperaturen på vandet til:

  • Kolde (almindelig indstilling på 5 grader);
  • Lunken (stuetemperatur);
  • Varm (almindelig indstilling på 87 graders, andre muligheder er 75 eller 93 grader);
  • Ekstra varm (almindelig indstilling 95; andre muligheder er 80 eller 87 grader)

  Du kan tilføje en lille grad af luksus til dit kontor med vores brede udvalg af designs at vælge imellem. Hver model er certificeret til de højeste standarder, som hjælper dig med at reducere din CO2 udledning med op til 72 %, som er relateret til vandforbruget på kontoret. Udvalget af automater varierer også meget, så uanset om du har behov for at fylde et glas, krus eller spand med koldt vand, så kan du eks. vælge at gå med den intuitive WL100 som er styret med en pedal, som sikrer, at du aldrig får bøvl med at fylde en karafel med vand, før et vigtigt møde.

  Hvordan rengører maskinen vandet?

  Hver vandkøler fører vandet igennem en tretrinsproces, som består af karbonfiltrering, UV rensning og BioCote® overfladebehandling.

  Karbonfiltrering

  Trin et består af en effektiv karbonfiltrering, som hjælper med at forbedre kvaliteten af dit drikkevand ved hjælp af meget rene stykker karbon, som fjerner langt de fleste former for urenheder, som kunne påvirke farven, smagen eller lugten af vandet. Disse urenheder kan være klorin, kemikalier eller andre kemikalier – men karbonfiltret fjerner dem alle.

  UV Rensning

  Trin to består af mikrobial rensning ved hjælp af ultraviolet lys, som fjerner op mod 99,9999 % af alle bakterier i dit drikkevand. Firewall™ teknologien er kemifri og består a fen UV lampe, som sidder på spidsen af hanen. Denne metode fjerner mikroorganismer som E. Coli og Salmonella. Firewall™ er den eneste rensemetode som lever op til de meget strenge krav fra World Health Organisation i forhold til Water Treatment Technologies.

  BioCote® Rengøring

  BioCote® er et sølvbaseret antimikrobial overfladebehandling, som er på alle udvendige dele af maskinen og sørger for, at bakterier ikke kan leve der. Den sørger for et ekstra lag af sanitering omkring de mest brugte områder, hvor mikrober kan leve og vokse – eks. på knapper og håndtag. BioCote® undersøtter de to andre rensemetoder og garnaterer derfor den højeste form for hygiejne.

  Er det let at bruge en vandautomat?

  Vandautomater er designet til kontorer, hospitaler og skoler. Automaten er meget let at bruge og kræver ikke mere af brugeren, end at de kan trykke på en knap eller trykke på et håndtag, for at de kan de få varmt, koldt, lunkent vand eller danskvand.

  En flaskeløs vandkøler hjælper med at holde rodet ude at de travle områder, og sørger for at flasker ikke hober sig op i områder, hvor de kan være til fare for børn eller personale; eller få dem til at vælte. Man kan også tilkøbe dispensere til disken, og derfor er de i sikker afstand fra nysgerrige børn. Hvis du kan lide at flytte din automat til et nyt sted på kontoret, så anbefaler vi, at du taler med en autoriseret tekniker fra Waterlogic.

  Alle får fordele af en vandkøler

  Når du investerer i drikkevand til dit kontor, så undgår du alle risiko, som er forbundet med vand fra hanen. Der bliver oftere og oftere fundet pesticidrester i vores drikkevand og derfor er det mere relevant end nogensinde at tale om filtrering af drikkevand.

  Så uanset om du vil skænke dig selv et glas med danskvand og blande det med frugt eller brygge en kop kaffe, så kan du være helt sikker på, at det smager godt – hver gang. Når du tilbyder dine ansatte lækkert og frisk vand, så kan du vælge dem med at fravælge juice eller sodavand.

  vandautomat
  Er det tid til at du investerer i en vandautomat?