Har du modtaget en e-mail fra Culligan? Den var fra os.
Waterlogic Danmark vil snart skifte navn til Culligan, og vi vil fortsætte vores stolte tradition under et nyt navn i Norden, men stadig internationalt anerkendt, som blev etableret i 1936.
Rent praktisk betyder dette ingen ændring for vores kunder. Alle ansatte hos Waterlogic fortsætter med os, og yder den samme gode service til vores eksisterende og nye kunder i området.

 • Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Kræves ny vanddispenser for at få pedalfunktion?

  Sendt af ,
  Kræves ny vanddispenser for at få pedalfunktion?

  Berøringsfrie vanddispensere nedbringer smitterisikoen, men kræver det noget særligt at skifte eller opgradere sin eksisterende vandautomat?

  Nej, det er selvfølgelig ikke nødvendigt at skaffe en helt ny dispenser, hvis du vil have en håndfri vanddispenser. Har du allerede en vanddispenser fra Waterlogic, hjælper vi dig gerne med at opgradere din Waterlogic vandautomat med et berøringsfrit pedalsystem. Vores teknikere kan hjælpe dig med at installere pedalfunktionen på din vandautomat – alt du skal gøre er at kontakte os.

  Stort udvalg af vanddispensermodeller med pedaler

  Uanset om du allerede har en vanddispenser fra os eller ej, kan du vælge fra et bredt udvalg af vanddispensermodeller, som leveres med vores hands-free funktion. Vores seneste og mest populære model er WL7 Firewall, som kommer med mulighed for pedalfunktion. Pedalsystemet fungerer både på fritstående modeller og på mindre bordmodeller. Desuden har du stadig valget mellem koldt, varmt, tempereret og kulsyreholdigt vand. Den eneste forskel er, at det med pedalsystemet er et pedaltryk og ikke et knaptryk, der afgør, hvad du får at drikke denne gang. Den eneste ulempe er, at pedalfunktionen kun kan tilkobles vanddispensere, som er tilkoblet vandforsyningen (POU-dispensere), og desværre ikke kildevandskølere med vandbeholder.

  Mest populære håndfri vanddispensere

  C7 Firewall® vandautomat

  Image of product C7 Firewall® vandautomat
  Stilfuldt design, innovativ teknologi, kombineret med sin raffineret konstruktion.

  Features

  • Isbad køleteknologi
  • Fritstående & bordplader
  • Op til 99.9999% oprenset vand

  C2 Firewall® vandautomat

  Image of product C2 Firewall® vandautomat
  Denne enestående vanddispenser leverer helt fantastisk vand. Samme banebrydende teknologi og praktiske design, som vi er kendt for. Kun helt rent og frisk vand. C2 Firewall® vandautomat = En ren fornøjelse

  Features

  • Bordstående og Fritstående model
  • Varmt, koldt og stuetempereret vand
  • 3-trins Firewall® filtrering
  • BioCote® Antimicrobial Protection
  • Vandtilslutning

  Reducer fare for smitte fra hænder til overflader

  Med en berøringsfri vanddispenser er det lettere at holde hænderne rene gennem hele arbejdsdagen. Bare tryk på pedalen med foden, tag vandet og gå tilbage til din plads. Alt sammen sker helt uden risiko for at sprede smitte med hænderne til dig eller andre.

  Selvom det er vigtigt at vaske hænderne ofte og holde afstand, gør hands-free systemet hverdagen på jobbet med restriktioner meget lettere for både ansatte, kunder og besøgende. Samtidig tilbyder vi skræddersyede løsninger, som kan forbedre hygiejnerutinerne på arbejdspladsen. Du kan f.eks. bestille vores hygiejne pakke, klistermærker og informationskort, som alle kan hjælpe jer til en mere smittefri hverdag på jobbet .

  Vil du vide mere om de håndfrie vanddispensere med pedalfunktion? Se blandt andet hvordan du betjener pedalen eller pedalerne, alt efter om du vil have mange valgmuligheder eller kun vil bruge ét tryk til at dispensere friskt, koldt vand.

  berøringsfrie vanddispenser
  Er det på tide at overveje at investere i en berøringsfrie vanddispenser?