• Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Har du hørt om vores pedalstyrede vanddispensere?

  Sendt af ,
  Har du hørt om vores pedalstyrede vanddispensere?

  Vasker du ofte hænder for at undgå smitte på jobbet? Og endnu oftere fordi du tapper vand fra dispenseren i løbet af arbejdsdagen? Få et pedalsystem til vanddispenseren, så du kan drikke vand helt uden risiko for smitte.

  En vanddispenser gør det let at drikke friskt og lækkert vand i løbet af dagen, men nu gør vi det endnu lettere med berøringsfrie vanddispensere, hvor ingen behøver røre en eneste dispenseroverflade med hænderne. Men hvordan fungerer det egentlig lige?

  Sådan fungerer hands-free systemet

  Vi kalder dem godt nok berøringsfrie vanddispensere, fordi du ikke rører dem med hænderne, men helt berøringsfrie er Waterlogics vanddispensere ikke. I stedet for hænderne skal du nemlig bruge foden eller fødderne til at betjene maskinen.

  Fordelene ved en sådan løsning er mange, når det kommer til reduktion af smitterisikoen. Bakterier og virus kan nemlig hurtigt spredes på en arbejdsplads via hænder og kontakt med overflader. Det kaldes krydssmitte. Med pedalstyrede vanddispensere slipper du for at trykke på knapper med fingrene, når du skal have vand. Det eneste du skal gøre er at placere vandglasset eller vandflasken på drypbakken under doseringsrøret og trykke på pedalen med foden.

  Mest populære håndfri vanddispensere

  C7 Firewall® vandautomat

  Image of product C7 Firewall® vandautomat
  Stilfuldt design, innovativ teknologi, kombineret med sin raffineret konstruktion.

  Features

  • Isbad køleteknologi
  • Fritstående & bordplader
  • Op til 99.9999% oprenset vand

  C2 Firewall® vandautomat

  Image of product C2 Firewall® vandautomat
  Denne enestående vanddispenser leverer helt fantastisk vand. Samme banebrydende teknologi og praktiske design, som vi er kendt for. Kun helt rent og frisk vand. C2 Firewall® vandautomat = En ren fornøjelse

  Features

  • Bordstående og Fritstående model
  • Varmt, koldt og stuetempereret vand
  • 3-trins Firewall® filtrering
  • BioCote® Antimicrobial Protection
  • Vandtilslutning

  Du kan stadig få dit foretrukne valg af vand

  Du kan stadig vælge mellem koldt, tempereret og varmt vand – og om du vil have brus eller ej. I stedet for et tryk på en knap vælger du bare med et tryk på en pedal. Waterlogics vanddispensere med pedalfunktion bruger den samme teknologi som vores andre modeller til at sikre dig vand, som er trygt, rent og velsmagende. Vores Firewall® modeller renser vandet med UV-lys, mens et aktivt kulfilter filtrerer vandet for klor og andre forureninger. På dispenseroverfladerne og inde i rørsystemet reducerer antimikrobesølvbelægningen BioCote® væksten af bakterier, virus og mug. Tilsammen sørger det for trygt og godt vand.

  berøringsfrie vanddispenser
  Er det på tide at overveje at investere i en berøringsfrie vanddispenser?