• Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Gør Mere, Spild Mindre med en Flaskeløs Vandkøler

  Sendt af ,
  Gør Mere, Spild Mindre med en Flaskeløs Vandkøler

  Hvis du vil have en billig måde at sørge for, at dit kontor får filtreret vand, så er en flaskeløs vandkøler det helt oplagte valg. En flaskeløs vandkøler garanterer ikke kun friskt, rent vand, men den fjerner også unødvendige distraheringer og øger produktiviteten på kontoret.

  Eksempelvis, så kan en integreret flaskeløs vandkøler fjerne den meget tidstunge opgave det er, at planlægge levering af vand, betale fakturaer og opbevare og fjerne tomme plastikflasker fra kontoret. Med en integreret løsning har du truffet det bæredygtige valg, ved at undgå at opbevare og få store plastikflasker leveret. På den måde kan du reducere mængden af CO2, som din virksomhed står til ansvar for.

  Din arbejdsdag er allerede meget travl. Ingen har lyst til at overskride deadlinen på fredag, fordi man skal tage tid ud af sin dag, for at flytte rundt på vandflasker, sådan der er plads til den næste levering på mandag, betale fakturaer eller trække store og tunge flasker igennem kontoret. For slet ikke at nævne risikoen for skader, hvis en medarbejder falder over en tom beholder eller får ondt i ryggen.

  Hvis du erstatter din flaskeløsning med en vandkøler med en vandkøler fra Waterlogic, så får du ikke kun mere tid til at fokusere på dine arbejdsopgaver, men du får også frigivet opbevaringsplads, som tilføjer værdi til dit kontor, som du i stedet kan bruge til ekstra skrivebordsplads til besøgende.

  Hvilke trin har din virksomheden taget for at gøre mere, men spilde mindre?

  Der bliver skrevet utallige artikler hver eneste dag om, hvordan du kan producere mindre affald i både privaten og på arbejdspladsen. Hvis din virksomhed vil reducere jeres karbonaftryk, så skal i bare følge efter de virksomheder, som allerede gør det – og en investering i en flaskeløs automat er en god start!

  Forretningsmand og -kvinde i møde foran Waterlogic vandautomat

  4 fordele ved en flaskeløs vandkøler

  Hvis du skal vælge en vandkøler med flaske, så skal en af dine medarbejdere arrangere levering, opsamling og fjerne den tomme flaske, fakturere og gætte på, hvor meget vand virksomheden bruger hver måned. Hver eneste aktivitet er en distrahering, og selv små forstyrrelser kan fordoble en medarbejders fejlrate.

  Så kort sagt, så er det utroligt vigtigt, at dit hold fokuserer på deres arbejde.

  En Waterlogic vanddispenser bliver integreret med dit kontors vandforsyning, hvilket betyder, at det kun skal installeres én gang og der er ingen løbende forstyrrelser. Dit hold kan gennemføre mere arbejde, mens du kan spare op mod 70 % af dine omkostninger ved at koble dig til din vandforsyning i stedet for at få vand leveret på flasker. Men, der er flere trin som du kan tage mod at blive plastik fri og reducere brugen af materialer.

  1. Mere tid til at fokusere på arbejdet

  Hvis du har flere flasker, så skal du både koordinere levering og samle de tomme flasker, samt finde sted, hvor du kan stable dem.

  Ved at skifte til en flaskeløs vandkøler, så fjerner du alle plastikflaskerne fra din arbejdsplads og sparer derfor mange penge på spildplads. Du spilder heller ikke tid på at koordinere levering og du kan derfor fokusere på dit arbejde, som kan øge din produktivitet med 40 %.

  2. Mere plads

  Vandflasker er store. Kontorleje er dyrt: Baseret på antagelsen om, at flaskerne er standardstørrelse, som optager 0,6 kvm og baseret på, at en kvadratmeter koster omkring 600 kroner, så kan det hurtigt koste mange penge, når man skal opbevare flaskerne. På papiret koster det 300 kroner at opbevare én flaske, så der er flere indirekte omkostninger forbundet med flaskerne.

  En fritstående vanddispenser fjerner bøvlet og frigiver plads, som du kan bruge til en printer, flere skriveborde eller et sted, hvor dine medarbejdere kan slappe af i: et godt designet kontor kan øge produktiviteten med op mod 20 %.

  3. Grønne tiltag forbedrer dit brand

  Små køretøjer, såsom varevogne, som leverer vand, står for 17 % af alt den CO2, som USA udleder på et år. Flaskeløse vanddispensere fjerner ikke kun behovet for opsamlingen og leveringen af plastik. Når du tænker på, at der udledes 6 kg CO2, når man producerer et enkelt kg plastik. Når man tænker på, at 87 % af forbrugerne foretrækker at købe fra virksomheder, som tager højde for miljøet, så vil du ikke kun forbedre miljøet men også forbedre dit brand, som vil forbedre din bundlinje.

  4. Stop med at smide penge ned i afløbet

  I gennemsnit bruger en dansker 40.000 liter vand om året, så så den gennemsnitlige dansker bruget i gennemsnit vand for 500 kroner om måneden.

  Hvis du allerede betaler for vandet, hvorfor skulle man så tilføje en ekstra omkostning? Når vejret bliver varmere, så vil dine ansatte drikke mere – hvilket får dine omkostninger til at stige.

  Har du et kontor med 150 medarbejdere kunne du spare mange penge, hvis du skifter til en Waterlogic vanddispenser, som kobles til vandforsyningen. De sparede penge kan du bruge til at købe nyt hardware, opgradere dit udstyr eller spare penge, hvilket kan bruges på medarbejderaktiviteter. Waterlogic udlejer vandkølere til en fast pris, så uanset behovet koster det den samme lave pris at levere friskt vand og få service to gange om året. Ingen overraskelser; lyder det ikke skønt?

  Gør Mere, Spild Mindre med en Flaskeløs Vandkøler

  Gør mere, spild mindre er win-win for alle

  Ved at skifte til en flaskeløs vandautomat, så vil du øge produktiviteten ved at fjerne forstyrrelserne, som kommer med en vandautomat på flaske. Du undgår levering og opsamling, fjerner risikoen ved at opbevare flasker og frigiver ekstra kvadratmeter på dit kontor, som du kan bruge til noget mere fornuftigt end opbevaring.

  Waterlogic flaskeløse vanddispenser har grønne karakteristika. Den er designet med miljøet i fokus og konserverer energi ved at fjerne behovet for transport, opbevaring og tilbagelevering af flaskerne. Derved hjælper du med at have en positiv indflydelse på miljøet, hvorved du kan reducere dit karbonaftryk med 72 %.

  Vandkøler
  Klik her for et uforpligtende tilbud