• Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Derfor skal du vælge en vanddispenser til dit arbejde

  Sendt af ,
  Derfor skal du vælge en vanddispenser til dit arbejde

  Waterlogic tilbyder et udvalg af vanddispensere, som inkluderer den seneste teknologi, som sikrer, at virksomheden forholder sig så produktive, profitable og bakteriefri som muligt. Hvis du overvejer en vandløsning med flaske, så bør du læse denne artikel for at se, om forretningsmæssigt giver mening.

  Det er påkrævet ved lov, at man tilbyder sine medarbejdere muligheden for at få frisk, rent drikkevand. En flaskeløs vandkøler giver mange fordele, som strækker sig ud over, hvad der er påkrævet ved lov; besparelser, helbredsmæssige fordele, letheden og miljøvenlighed – for at nævne nogle få områder.

  Der er mange beviser på, hvordan mild dehydrering, hvor en reduktion på 2 % kropsvægt vil resultere i svimmelhed, reduceret parathed og nedsat kognitiv funktion. Det er nødvendigt at opfordre ens medarbejdere til at drikke rigeligt med vand, hvis man vil holde sin arbejdsstyrke produktiv.

  Fordelene ved flaskeløse vandkølere

  1) Reducér Virksomhedens Omkostninger

  Flaskevand har overhalet sodavand, som Amerikas mest populære drik, da nationen bruger $15.5 billiarder på vand om året. I gennemsnit drikker en amerikaner 160 liter flaskevand om året, hvilket koster virksomheder op mod $50 per medarbejder, da flaskevand koster op mod 2 kroner per liter.

  Waterlogic udlejer vandkølere, som kobles til vandforsyningen. Du kan derfor budgettere med et fast beløb, uanset hvor meget vand dine medarbejdere drikker. Din virksomhed kan spare mellem 30 og 70 % ved at skifte til en flaskeløs vanddispenser med planlagt service uden skjulte omkostninger.

  2) Hold Din Forsyning Bakteriefri

  Center for Disease Control and Prevention fremlægger, at amerikanske virksomheder går glip af $225,8 billiarder i årlig omsætning på grund af tabt produktivitet i forbindelse med sygdom. Det koster i gennemsnit $1685 per fraværende medarbejder og derfor er det let at se, hvorfor det er vigtigt at holde dine medarbejdere raske.

  Generelt set, så har Danmark noget af det bedste drikkevand i verden. Vandets smag, lugt, farve, temperatur og mængden af sundhedsskadelige stoffer kontrolleres løbende, så derfor er vandet i Danmark generelt af høj kvalitet. Der bliver gjort utroligt meget for at tjekke kvaliteten løbende, sådan skadelige stoffer kan spores inden mennesker bliver syge.

  Waterlogic vandkølere, som kobles til vandforsyning, tilbyder et sofistikeret rensesystem baseret på Firewall teknologien, som bruger UV lys til at fjerne urenheder før de kommer i din kop. Systemet indeholder også et indbygget karbon filtersystem, som fjerner urenheder – såsom tungmetaller - som får vandet til at smage eller lugte dårligt. Du kan derfor læne dig tilbage og være helt sikker på, at dit drikkevand er fri for bakterier, urenheder og klorin.

  3) Undgå Vedligeholdelsesomkostninger

  Vandkølere, som er koblet direkte til rørene, kræver kun vedligehold to gange om året, inklusiv dele, arbejdskraft og gennemførelse af din lokale specialist. Skulle der opstå problemer uden for de planlagte servicebesøg, vil vi komme ekstraordinært besøg – og vi tager en ny enhed med, hvis man ikke kan reparere den gamle.

  Waterlogic er stolte af at være en national virksomhed, som kan håndtere alle problemer når de opstår: Dét, at vi har kunden i centrum, er netop det vores kunder værdsætter højest.

  4) Hjælp Miljøet

  Waterlogic hjælper kontorer med at reducere deres karbonaftryk med op til 72 %, takket være produkter som Energy Star automaten, som reducerer dit energiforbrug. Syv af Waterlogics vandkølere er certificerede til at overholde Carbon Reduction Leabel fra Carbon Trust. Denne certificering beviser, at Waterlogics vandkølere har et meget lille karbonaftryk, hvilket er gældende helt fra produktion, transport og installationsprocessen, helt op til service, brug og genanvendelse af automaten.

  5) Hold Dine Medarbejdere Sunde

  Mere end halvdelen af USA's befolkninge havde mindst 5 sygedage i 2017, hvoraf 25 % havde 10 eller flere. Waterlogic hjælper med at reducere mængden af bakterier på kontoret ved at bruge anti-mikrobial BioCote® Technology på ydersiden af automaten, hvilken begrænser sygefraværet.

  BioCote® er et sølvbaseret additiv, som giver en løbende beskyttelse mod bakterier, da køleren ikke kan danne hjem for bakterier – og derfor bliver de ikke spredt rundt omkring på kontoret. BioCote® dræber 80 % af alle bakterier inden for 15 minutter og over 99 % inden for 2 timer, og derfor vil du hverken kunne finde MRSA, E.coli, Salmonella, Listeria eller fugt og mug.

  Hvordan er en flaskeløs automat sammenlignet med en vandkøler med flaske?

  Hvis du vil installere en vandkøler på dit kontor, så kan det være du overvejer en løsning med en flaske. Selvom det ofte umiddelbart ser ud til at være det bedste valg, så kommer denne løsning til kort på mange områder, som kan medføre øget fravær på kontoret.

  1) Helbredsrisiko

  Hvor flaskeløse kølere sørger for forbedret sundhed igennem mytænkende teknologi inden for sundhed, så vil flaskeløsningen ofte indeholde en eksponeret hane, som kan øge risikoen for fugt og svamp.

  Hanen er også meget udsat for pathogener som Norovirus, som ofte er at finde på kontorer. Den er meget smitsom og kan hurtigt sprede sig på kontoret og medføre diare og opkast.

  2) Ekstra Vedligehold

  Så snart den er installeret, så vil en flaskeløs løsning næsten ikke kræve mere vedligehold. Hvis du vælger løsning med flasker, så skal nogle på dit kontor sørge for levering, finde opbevaringsplads til de store flasker – som ofte er en skjult omkostning, som mange ledere overser.

  3) Plastikforurening

  Mere end 8 millioner tons plastik ryger i vores have hvert eneste år. Så, det er alles ansvar at reducere vores plastikafhængighed på alle tænkelige måder. Waterlogic rengører og genbruger alle flasker – og håndterer flaskerne på en miljøvenlig måde, når de skal smides ud – og på trods af dette, så foretrækker vi en flaskeløs løsning, fordi vi reducerer mængden af plastik på lang sigt.

  Træf den rigtige beslutning for din virksomhed

  Den amerikanske befolkning bruger stadig over 50 billiarder engangsplastikflasker om året. Men, hvis du kan installere en vandkøler på kontoret, som kører på vandforsyningen, så kan du være et miljøvenligt forbillede for dine ansatte, da dine handlinger forhåbentligt kan påvirke dine ansattes holdning til bæredygtighed.

  Når du giver mennesker en grund til at købe en beholder, som de kan bruge igen og igen – og samtidig giver dem adgang til frisk, filtreret og billigt vand – så vil de træffe det miljørigtige valg. Alt dette vil gøre, at din virksomhed vil spare mange penge, samtidig med at du høster resultatet af en sundt og produktiv stab.

  Der er ikke nogen hurtig løsning til plastikforurening, da man skal angribe problemet fra mange vinkler. Det handlerbåde om at skifte opfattelse og tilpasse vores adfærd og at vælge en miljøvenlig vandautomat er et godt første skridt.

  Kontakt
  Kontakt os for at få mere info i dag!