• Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Få en flaskeløs vandkøler for maksimal funktionalitet

  Sendt af ,
  Få en flaskeløs vandkøler for maksimal funktionalitet

  Hvis du vil have en billig og uendelig mængde filtreret vand til dit kontor, så vil en flaskeløs vandkøler være det perfekte valg.

  Hvis du vælger en vandkøler med tilhørende flaske, så skal en af dine medarbejdere planlægge levering, indsamling og fjerne flasker, håndtere fakturaer, og forudsige, hvor meget vand der bliver drukket hver måned.

  En Waterlogic flaskeløs vandautomat bliver koblet på dit kontors vandforsyning, hvilket betyder, at der vil være minimal forstyrrelse og ingen gentagende gener. Når du fjerner omkostningerne ved levering af vand og i stedet kobler dig på din eksisterende vandrør, så kan din virksomhed spare op mod 70 % af omkostningerne på dit drikkevand. Hver lejeaftale inkluderer en serviceaftale, som bliver gennemført af vores certificerede teknikere. Du får som minimum også skiftet dine filtre og UV pære to gange om året, så du fortsat kan få adgang til vand af den bedste kvalitet.

  Fordelene, som vores kunder elsker mest

  1) Tilpassede løsninger til hver virksomhed

  Waterlogics lejeservice gør dig i stand til at vælge et fast månedligt gebyr, som passer til din virksomheds behov, sådan du aldrig kommer til at betale for meget for dit vand. Fleksible, korte kontrakter gør dig i stand til at tilpasse din kontrakt og vandkøler model, så snart din kontrakt udløber. De faste omkostninger sparer dig også for frustrationerne over et højt vandforbrug i sommermånederne.

  Hvis dit kontor foretrækker danskvand eller varmt vand, så har Waterlogic også automater med de mest avancerede rense- og filtreringssystemer – såsom det patenterede Firewall™. Denne foranstaltning sørger for at fjerne 99,9999 % af alle bakterier og vira, som kunne forurene dit drikkevand.

  2) Besparelser for din virksomhed

  En vandkøler koblet på din eksisterende forsyning sparer dig mellem 30 % og 70 % på de løbende omkostninger ift. En vandløsning på flaske. Vidste du, at 90 % af prisen på flaskevand er for flasken, transport, marketing, dækningsbidrag og andre skjulte omkostninger? En tilkoblet løsning koster et fast månedligt beløb, så du slipper for skjulte omkostninger i dit årlige budget.

  Vi har sågar tilføjet en serviceaftale. Hvis der er 10 personer på dit kontor, vil du kunne spare 59 % på dine månedlige omkostninger til vand. Du skal ikke en gang overveje muligheden for, at der er nogle der kommer til skade på kontoret, fordi de har løftet flasker på 25kg.

  Få en flaskeløs vandkøler for maksimal funktionalitet

  3) Enkel installation uden afbrydelser af din arbejdsdag

  Waterlogic tilbyder en meget enkel installationsproces af din vandkøler. En udannet tekniker vil hurtigt finde den nærmeste kilde til vand – det er typisk under vasken. Herefter kobler han et T stykke på, som gør, at vasken og køleren har adgang til rindende vand.

  Teknikeren fører derefter et stærkt rør bag ved væggen til det sted, hvor du vil have vandkøleren til at stå. På den måde er du sikker på, at du har en usynlig tilføring af vand. Teknikeren slutter sit job af ved at forbinde vandrøret til din vandkøler, sådan dine medarbejdere kan nyde det friske, filtrerede kolde vand.

  Kontakt en vandekspert i dag for at finde ud af, hvilken vandkøler, som passer bedst til jeres kontor.

  Vandkøler
  Kontakt os for et uforpligtende tilbud