• Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Er vandkølerne på dit arbejde i Corona-karantæne?

  Sendt af ,
  Er vandkølerne på dit arbejde i Corona-karantæne?

  Vi ved, at de områder, der er udsat for berøring, er superspredere, når det kommer til Corona-virus. Det kan i nogle tilfælde være vanddispenseren på arbejdspladsen. Men det behøver faktisk ikke at være sådan, selv om medarbejderne stadig benytter dispenseren.

  H2: En ny hverdag

  Siden foråret 2020 har hverdagen været vendt på hovedet for de fleste mennesker rundt omkring i verden. Mange medarbejdere arbejder hjemmefra, men dem som stadig stempler ind på deres arbejdsplads hver dag må tage sine forholdsregler og væbne sig med hyppig håndvask og afspritning. Nogle supplerer endda med visir og/eller mundbind. Det er nødvendigt at holde mere afstand til sine kollegaer, og nogle områder på arbejdspladsen kan være afskærmet. Heldigvis er det ikke nødvendigt at skærme af for sin drikkevandskøler fra Waterlogic. Særligt ikke, hvis den udstyres med vores pedalfunktion.

  WL2 vanddispenser

  Friskt vand er for mange en uundværlig del af en arbejdsdag, og der er utrolig mange fordele ved at drikke lækkert, friskt vand, som ikke bør nedprioriteres på grund af Corona-pandemien.

  En pedalløsning er en nem måde at komme omkring smitteudfordringen på. Med pedalen bliver det nemlig muligt at skænke sig et dejligt koldt glas vand – med eller uden brus – koldt eller varmt – helt uden at tage hænderne op af lommen.

  Det er dokumenteret, at vores Firewall®-metode er 99,999 % effektiv i forhold til at uskadeliggøre virus som fx COVID-19 i drikkevand, og når berøringsdelen ovenikøbet tages ud af ligningen, er risikoen for smittespredning minimal.


  H2: Hygiejne har altid været vigtigt

  Allerede inden Corona-pandemien brød ud, var hygiejne en høj prioritet hos Waterlogic. Vores drikkevandskølere var i forvejen de mest hygiejniske på markedet. Dels på grund af Firewall®, der sørger for, at vandet, der kommer ud, er 99,9999 % rent og dels, fordi alle overflader er belagt med vores BioCote, som eliminerer op til 80 % af bakterierne rundt om dispenserområdet i løbet af 15 minutter og over 99 % i løbet af 2 timer.

  Et sikkert, hygiejnisk arbejdsmiljø med adgang til køligt vand – hvad end det er med eller uden brus – er omsorg for og pleje af sine medarbejdere. Waterlogic tilbyder yderligere et stort udvalg af produkter, som kan bidrage til et sikkert og hygiejnisk arbejdsmiljø. Vores seneste skud på stammen er vores Hygiejne Pakke, som er individuel for hver virksomhed, da vi justerer indholdet efter placering af dispenseren og hvor mange brugere, der er.

  Uanset, hvornår flertallet vender tilbage på arbejde, og hvornår restriktionerne ophæves, vil forbedret hygiejne altid være en god idé. Derfor vil en pedalfunktion, der nedsætter smitterisici betydeligt, også altid være ideelt i forhold til at skabe en sikker og hygiejnisk arbejdsplads.

  Har din dispenser været på Corona-pause? Så kan det være, at du skal gå den efter med en grundig rengøring . Det sikrer de bedste forudsætninger for rent drikkevand

  berøringsfrie vanddispenser
  Er det på tide at overveje at investere i en vanddispenser?