• Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Earth Day sætter fokus på miljøet

  Sendt af ,
  Earth Day sætter fokus på miljøet

  EARTH DAY 2021: Waterlogics fokus på miljøet er med til at reducere produktionen af engangsplastflasker med 23,8 mia. stk.

  I dag, den 22. april, er det Earth Day. Hos Waterlogic er vi stole af vores kamp for at begrænse mængden af plastaffald gennem drikkevandsløsninger, der er koblet til vandforsyningen. Hvert år er de med til at reducere produktionen af engangsplastflasker med 23,8 mia. stk. – og dermed begrænse mængden af plastaffald.

  EARTHDAY.ORG blev grundlagt i 1970. Organisationen har skabt en enorm tilslutning til miljøbevægelsen og arbejder med flere end 75.000 partnere i mere end 190 lande med at drive projekter, der har en positiv indvirkning på vores planet. En af organisationens centrale fokusområder er at ændre vores holdning til og håndtering af plast og begrænse plastforurening. Kampagnen End Plastic Pollution skal få os til at forstå den indvirkning, som plastforurening har på menneskets og økosystemets sundhed, og hvordan vores adfærd i hverdagen kan indskrænke problemet. Læs mere her.

  Produktion og bortskaffelse af engangsplastflasker har fortsat en ødelæggende effekt på vores planet. På globalt plan bliver der hvert minut solgt en mio. plastflasker – kun 9 % genanvendes. Det anslås at mængden af plast i vores oceaner i 2050 vil overstige mængden af fisk – og at vores lossepladser vil indeholde 12 mia. ton plast med en nedbrydningstid på mere end 400 år.

  Desuden skaber vugge til grav-emissionerne af drivhusgasser fra plast op imod 1,8 mia. ton CO2 om året. Dette omfatter olieudvinding, fremstilling og transport samt forbrænding og genanvendelse. At drikke vand på flaske vand er 900 gange mere emissionstungt end at drikke vand fra vandforsyningen.

  Hvert år bidrager Waterlogic til at begrænse forureningen af vores planet

  Earth Day 2021 data

  Waterlogics Refill-initiativ hjælper virksomheder med at overgå fra engangsplastflasker til drikkevandsstationer til genopfyldning af genanvendelige flasker. Indtil videre har store selskaber, såsom logistikvirksomheden DPD, materialisten Boots, minisupermarkederne Co-op and Londis samt britiske Network Rail, tilsluttet sig og bidrager til at nå det indledende mål på 100 mio. refills.

  London Euston-station opsatte en automat til opfyldning af flasker og registrerede 615.012 refills i 2020.

  Purezza Premium Water er Waterlogics brand til hotel- og restaurationsbranchen og skaber langsigtet miljømæssig værdi gennem bæredygtige drikkevandsløsninger, der gør det muligt for hoteller, restauranter og caféer at bruge deres egen vandforsyning i deres servering. Ved udgangen af 2020 havde Purezza bidraget til at fjerne omkring 60 mio. engangsflasker fra branchens forsyningskæde og går forrest i bestræbelserne på at fjerne 30 mio. engangsflasker om året.  Four Seasons Hotel i Miami introducerede Purezza og sløjfede 275.000 engangsplastflasker i 2020

  I 2019 lancerede vi Planet Cup i vores produktudvalg. De indeholder banebrydende bioplastteknologi og udgør et miljøvenligt og genanvendeligt alternativ til engangsplast. PLA-kopperne er coatede med en harpiks af majsstivelse, en genbrugelig, kulstofneutral kilde, der er 100 % bionedbrydelig og komposterbar. Selvom de er dyrere end deres engangskonkurrenter, har vi set en årlig stigning i salget, i takt med at virksomheder skifter til bæredygtige drikkevandsløsninger på arbejdspladsen.

  Wates Construction er skiftet til Planet Cups og forhindrer dermed, at 28.000 engangsplastkopper hver måned ender på lossepladsen.

  Kilder: National Geographic, Euromonitor, World Economic Forum, University of California, Drikkevand på arbejdspladsen.