• Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Dit Kontor Har Brug for en Flaskefri Vandkøler

  Sendt af ,
  Dit Kontor Har Brug for en Flaskefri Vandkøler

  1) Vandet er altid friskt når du skal bruge det

  Vidste du, at vandflasker, som ligger i længere tid, absorberer lugten fra rummet?

  2)Det er en billig mulighed for Jeres virksomhed

  En flaskeløs vandkøler giver jer uendelige mængder filtreret vand

  3) Den sparer tid

  Slut med at holde status, genbestille, modtagelse og installation. Husk på, at tid sparet er penge tjent!

  4) Det reducerer sikkerhedsrisiko

  Det er et tungt løft at installere en ny flaske på en vandkøler, og der er altid en risiko for skader.

  5) Det understøtter din grønne profil

  Plastikken fra vandflaskerne har en negativ indflydelse på miljøet.


  Når vi forestiller os dehydrering på arbejdspladsen, så tænker vi ofte på tungt, fysisk arbejde i en bagende sol – men kontorarbejdere er mindst lige så udsatte for dehydrering, og en air condition gør ikke ligefrem situationen bedre. Det kan være fristende at tænke, at postevand kan løse problemet – men ifølge nylige undersøgelser, så er op imod 25% af vandet i USA enten farligt at drikke eller er ikke blevet ordentligt overvåget for urenheder, som ellers er lovpligtigt. Der er flere årsager til, hvorfor en vandkøler fjerner 99,999999% af alle urenheder fra postevandet, sådan du kan drikke det reneste og mest friske vand, som du nogensinde har oplevet.

  Drik vand på arbejdet

  Der er mange helbredsmæssige fordele ved at drikke nok vand, men det giver rent faktisk ekstra god mening i forretningsøjemed. En hydreret person er mere produktiv – og du skal endelig ikke nøjes med vores ord for det. Flere undersøgelser har vidst, at hvis vi er 2% dehydreret, så vil man opleve et markant fald i både den kognitive og motoriske kunnen. At sørge for at medarbejderne er produktive kræver en god ledelse – men også adgang til rent drikkevand, som de rent faktisk gerne vil drikke af! Fordelene ved en hydreret arbejdsplads er eksempelvis:

  • Øget klarhed og årvågenhed
  • Bedre korttidshukommelse
  • Forbedret koncentration
  • Bedre humør
  • Mindsket dvaskhed, spændinger og angst.
  • Færre sygedage som følge af dehydreringsrelaterede sygdomme

  Lovgivningen og drikkevand på arbejdet

  Arbejdstilsynet beskriver meget præcist, hvordan en arbejdsgiver er forpligtet til at sikre adgang til drikkevand på arbejdspladsen. Arbejdstilsynet fortæller, at en arbejdsgiver skal stille en kilde til rent drikkevand til rådighed. Loven beskriver også, hvordan medarbejdere skal have adgang til tilpas meget vand, sådan de kan opfylde deres helbredsmæssige og personlige behov. Slutteligt, så er det ofte normal konsensus, at medarbejdere ikke skal være nødsaget til at dele glas eller kopper, og at kilden til vandet holdes ren.

  Flaskefri vandkølere: Bundlinjen

  Det kan være en engangsinvestering at overholde – og gå skridtet videre – de basale krav ift. vand. Det kan rent faktisk også være et middel til at forbedre arbejdsmoralen og produktiviteten.

  Var det ikke en ide, at i kiggede nærmere på en flaskefri vandkøler?