Har du modtaget en e-mail fra Culligan? Den var fra os.
Waterlogic Danmark vil snart skifte navn til Culligan, og vi vil fortsætte vores stolte tradition under et nyt navn i Norden, men stadig internationalt anerkendt, som blev etableret i 1936.
Rent praktisk betyder dette ingen ændring for vores kunder. Alle ansatte hos Waterlogic fortsætter med os, og yder den samme gode service til vores eksisterende og nye kunder i området.

 • Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Derfor får du glæde af en vanddispenser på arbejdet

  Sendt af ,
  Derfor får du glæde af en vanddispenser på arbejdet

  Er du usikker på, om en vanddispenser er noget for din arbejdsplads? Her er de vigtigste grunde til hvorfor drikkevand fra en vanddispenser er et godt valg for din virksomhed.

  Først og fremmest er det vigtigt at drikke nok vand. Helst 2 liter om dagen. Men det er ikke altid, at vi husker at drikke i løbet af dagen, når travlheden i hverdagens opgaver tager over.

  Ifølge Niels Peter Andersen, Salgsdirektør for Waterlogic Danmark, giver god og hyppig hydrering en øget præstation og koncentration for medarbejderne. Det gavner både medarbejderne og arbejdspladsen gennem bedre trivsel og flere veludførte opgaver.

  Så hvordan får du medarbejderne til at drikke mere vand?

  Svaret er simpelt. Med en vanddispenser. For vi drikker alle mere, når det er let tilgængeligt og indbydende. Og det er bare let at gå hen og tage et glas vand, når det står fremme og endda er friskt, rent og har den helt rigtige temperatur. Og det er du altid garanteret med en vanddispenser.

  Hvorfor ikke vælge vand på flaske?

  Niels mener, at de mest åbenbare årsager til, hvorfor virksomheder bør fravælge flaskevand er helbred, miljø og logistik. Der er stadig store udfordringer knyttet til flaskevand i forhold til dit helbred. Her kan både plastflasken og indholdet indeholde skadelige kemikalier, som du indtager, når du drikker flaskevandet. Og selvom vandet ofte er taget direkte fra grundvandet, kan det stå så længe på lager og i butik, at de lave koncentrationer af mikroorganismer formerer sig og overskrider grænseværdierne, inden du køber det.

  Samtidig bliver mange af flaskerne aldrig genbrugt. I stedet ender alt for mange plastikflasker i havet og naturen frem for i skraldespanden eller pantsystemet, som er udtænkt til netop at genanvende dem og reducere plastikforbruget. Som om det ikke var nok, sætter selve produktionen af flaskerne også et kæmpe aftryk i CO2-udledning.

  ”Selvom vi har et pantsystem i Danmark, er produktion af plastikflasker generelt ikke særligt godt for miljøet. Det er nemlig meget dyrt at producere flaskevand. Og så kræver flasker utroligt meget håndtering i form af opbevaring, afkøling og retursystemer”

  Niels Peter Andersen

  Derfor får du glæde af en vanddispenser på arbejdet

  Vælg en flaskeløs drikkevandskøler og slip for flaskerne

  Hvis du helt vil slippe for plastikflaskerne, skal du vælge en flaskeløs løsning. Vandkøleren kobles på din eksisterende vandforsyning og sørger for, at vandet altid er koldt og lækkert, uden at du skal lade hanen rende.

  Ikke helt overbevist? Her er yderligere 5 hurtige grunde til at vælge en flaskeløs vandkøler :

  1. Du reducerer dine omkostninger til drikkevarer til medarbejderne.
  2. Du sikrer, at vandforsyningen er bakteriefri med vores rensesystem.
  3. Du slipper for vedligehold. Vi kommer to gange om året og sørger for det hele.
  4. Du hjælper miljøet ved at undgå plastikflaskerne.
  5. Du holder dine medarbejdere sunde og glade.

  Myte: Kun større virksomheder har glæde af vanddispensere

  Niels siger, at alle offentlige og private virksomheder uafhængig af størrelse og antal medarbejdere vil få god nytte og glæde af en vandautomat.

  ”Den øgede præstation og koncentration gælder for alle typer virksomheder. Alle får lige stor gevinst og det samme lettilgængelige, friske og velsmagende vand. Vanddispensere opfordrer til at drikke mere vand og resultatet bliver tit, at man drikker færre søde drikke”, siger han.

  Det eneste Niels mener ændrer sig alt efter virksomhedens størrelse er hvilken løsning, man skal have: ”Kapaciteten og antallet af funktioner vil selvfølgelig variere efter antallet af ansatte, lokalets størrelse og udformning, brugsmønstre samt ønsker og krav”, siger han.

  Vil du høre, hvorfor vores kunder elsker flaskeløse vandkølere? Så læs de 3 største grunde til at vores kunder vælger en flaskeløs vandkøler. Så slipper du helt for plastikflaskerne.

  flaskeløse vanddispenser
  Er det på tide at overveje at investere i en flaskeløse vanddispenser?