• Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Culligan International and Waterlogic Group Holdings announcement

  Sendt af ,

  Culligan International og Waterlogic Group Holdings offentliggør en sammenlægning, der har til formål at skabe en førende virksomhed inden for bæredygtige drikkevandsløsninger og -tjenester

  • Sammenlægningen vil fremskynde forsyningen af bæredygtige vandløsninger til private forbrugere og erhvervslivet, der vil give rent, sikkert og blødt vand til mere end 100 millioner forbrugere verden over
  • Komplementære geografiske og erhvervsmæssige profiler vil være med til at fremme væksten ved at bringe disse løsninger til såvel eksisterende som nye markeder samt til yderligere distributionskanaler
  • Den sammenlagte virksomhed vil hvert år spare mere end 40 milliarder plastikflasker ved hjælp af løsninger til bæredygtig filtrering, rensning og behandling af vand

  ROSEMONT, IL, USA og MAIDENHEAD, UK – Culligan International (“Culligan”), det innovative mærke inden for forbrugerfokuserede og bæredygtige vandløsninger og -tjenester, og Waterlogic Group Holdings (“Waterlogic”), en global designer, producent, distributør og serviceudbyder af dispensere til renset drikkevand, har i dag offentliggjort, at de har underskrevet en endelig aftale om sammenlægning med det formål at skabe en førende virksomhed inden for rene og bæredygtige drikkevandsløsninger og -tjenester.

  Culligan er en førende global udbyder af vandløsninger og -tjenester til forbrugere. Virksomhedens mission er at levere rent, sikkert og blødt vand, der kan forbedre forbrugernes sundhed og komfort og reducere brugen af engangsplastik. Waterlogic har været banebrydende inden for anvendelsen af avanceret teknologi i udformningen af vanddispensere til kontorer, sundhedssektoren, uddannelse, hotel- og restaurationsbranchen samt offentlige områder til levering af bæredygtigt og sikkert vand.

  Den sammenlagte virksomhed vil skabe en fremtid med rent og bæredygtigt drikkevand på globalt plan, levere vandløsninger og -tjenester til kunderne i hjemmet, på arbejdet, i fritiden og undervejs. Transaktionen vil skabe en større virksomhed med mere ekspertise til at fremme innovation inden for nye løsninger til filtrering, rensning og behandling af vand og til at udbrede disse til både eksisterende som nye markeder samt til yderligere distributionskanaler. Endvidere vil den sammenlagte virksomhed og dens kunder være med til at overholde FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling (“SDG’er”) og opfylde deres respektive forpligtelser vedrørende miljø-, samfunds- og ledelsesmæssige forhold (“ESG”) ved at tage fat på det fundamentale behov for at fremskaffe rent, sikkert og blødt vand fra bæredygtige kilder og reducere brugen af engangsplast.

  Scott Clawson, administrerende direktør for Culligan International, udtaler: “I mere end otte årtier har Culligan været førende udbyder af vandbehandlingsløsninger og tjenester til forbrugere. Vi har fokuseret på at fremme innovation og give den bedste forbrugeroplevelse samt levere løsninger, der både er gode for mennesker og planeten, samtidig med at markedet udvikler sig. Dagens meddelelse er et vigtigt skridt i vores udvikling hen imod disse mål, når vi tilføjer Waterlogics talent, distributionspartnere og innovative teknologi til vores komplementære tilbud verden over. Sammen med Waterlogics team er vi overbeviste om, at vi kan skabe en fremtid med globale løsninger til rent og bæredygtigt vand og tilfredsstille en større gruppe kunder på det globale marked for vand til forbrugere til en værdi af 250 milliarder $.”

  Jeremy Ben-David, grundlægger af og koncerndirektør for Waterlogic, siger: “Den kulturelle, strategiske og industrielle logik ved denne transaktion er klar og overbevisende. Både Waterlogic og Culligan er formålsstyrede forretninger med ESG rodfæstet i vores drift. Innovation har været en afgørende faktor for de to virksomheders succes og med sammenlægningen vil vores vidtrækkende, globale aftryk på flere markeder sætte os i stand til at påvirke mennesker og miljø endnu mere positivt, idet vi sikrer rent, sikkert og blødt vand til endnu flere forbrugere verden over. Jeg ser frem til at arbejde sammen med Scott og Culligan-teamet og jeg er spændt på den fremtid, vi kan tilbyde vores kunder, medarbejdere, partnere og de samfund, vi betjener.”

  Ledelse og styring

  Den sammenlagte virksomhed vil blive ledet af Scott Clawson, administrerende direktør for Culligan. Waterlogics ledelsesteam vil spille en afgørende rolle i den sammenlagte virksomhed, hvor Ben-David vil være administrerende direktør for EMEA og medlem af ledelsesteamet, samtidig med at han fortsætter i sin rolle som administrerende direktør for Waterlogic, når transaktionen er gennemført.

  I juli 2021 overtog finansielle fonde administreret af BDT Capital Partners, LLC (“BDT”), en erhvervsbank, der forsyner lukkede/private aktieselskaber med langsigtet, differentieret kapital, en majoritetsinteresse i Culligan. BDT og dens medinvestorer vil være de største aktionærer i den sammenlagte virksomhed. I januar 2015 blev Waterlogic opkøbt af finansielle fonde administreret af Castik Capital, en europæisk investeringsfond, sammen med Waterlogics ledelse. Castik Capital fokuserer på at identificere og udvikle investeringsmuligheder i hele Europa, hvor langsigtet værdi kan genereres gennem aktive partnerskaber med ledelsesteams. Castik Capital, Waterlogics ledelsesteam og andre eksisterende Waterlogic-aktionærer fortsat have en betydelig mindretalsejerskabsposition i Culligan. Vilkårene for transaktionen blev ikke afsløret.

  Godkendelser og lukning

  Transaktionen forventes at blive afsluttet i anden halvdel af 2022, betinget af modtagelsen af myndighedernes godkendelse og opfyldelsen af andre almindelige lukkebetingelser. Indtil transaktionen afsluttes, vil begge virksomheder komme med regelmæssige opdateringer og fortsætte med forretningsgangen som sædvanligt som to selvstændige virksomheder.

  OM CULLIGAN INTERNATIONAL

  Culligan International, der blev grundlagt i 1936 med hovedkvarter i Rosemont, Illinois, er en globalt førende virksomhed, der leverer førsteklasses vandtjenester og -løsninger, der forbedrer forbrugernes sundhed og komfort. Virksomheden har engageret sig i bæredygtige løsninger og leverer nogle af de teknologisk mest avancerede vandfiltrerings- og behandlingsløsninger, herunder blødgøringsmidler, drikkevandssystemer og komplette systemer til husejere og flaskefrie kølere til erhvervslivet. Culligans netværk af forhandlere og direkte operationer er det største i branchen, med mere end 7.500 medarbejdere og 1.000 forhandlere i 90 lande. Culligans over 35 mærker forsyner hvert år mere end 50 millioner forbrugere og deler en mission om at bringe bedre vand til forbrugere, hvor de har brug for det – i hjemmet, på arbejdet eller undervejs. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du besøge: www.corporate.culligan.com.

  OM WATERLOGIC

  Waterlogic er en innovativ designer, producent, distributør og serviceudbyder af dispensere til drikkevand og tilbehør beregnet til miljøer som f.eks. kontorer, fabrikker, hospitaler, restauranter, hoteller, skoler og offentlige områder. Alle løsninger fokuserer på at levere vand i optimal kvalitet på den mest sikre og bæredygtige måde, fra fritstående og integrerede dispensere og dispensere til disken til løsninger til hotel- og restaurationsbranchen i store mængder, vandpåfyldningsstationer, vandfontæner samt varmtvandsbeholdere. Waterlogic har sine egne datterselskaber i 23 lande. Desuden dækker Waterlogics omfattende, uafhængige, globale distributionsnetværk mere end 50 lande verden over i Nord- og Sydamerika, Europa, Asien, Australien og Sydamerika. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du besøge: www.waterlogic.com.

  Mediekontakter

  Andrew Spinelli/Alice Gibb

  Brunswick Group

  +1 312 468 7431 / +44 20 7823527134

  CulliganWaterlogic@brunswickgroup.com