Har du modtaget en e-mail fra Culligan? Den var fra os.
Waterlogic Danmark vil snart skifte navn til Culligan, og vi vil fortsætte vores stolte tradition under et nyt navn i Norden, men stadig internationalt anerkendt, som blev etableret i 1936.
Rent praktisk betyder dette ingen ændring for vores kunder. Alle ansatte hos Waterlogic fortsætter med os, og yder den samme gode service til vores eksisterende og nye kunder i området.

 • Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Boblevand giver luksus på jobbet

  Sendt af ,
  Boblevand giver luksus på jobbet

  Med det mener vi selvfølgelig ikke champagne. Vi snakker om følelsen af hverdagsluksus, som kulsyreholdigt drikkevand kan give på jobbet. Frisk danskvand nedsætter også forbruget af andre former for brus på arbejdspladsen.

  Waterlogic kan ikke love dig, at hver dag på jobbet bliver en fest, men arbejdsdagen kan i hvert fald blive lidt mere sprudlende.

  ”Flere og flere kunder ønsker i dag en vanddispenser, som også har danskvandsfunktion”, siger Account Manager hos Waterlogic Danmark, Mads Grønning og fortsætter: ”En dispenser med både koldt vand og lækkert danskvand kan virke som et unødvendigt gode, men hvem ville ikke elske at kunne tappe det, man lige har brug for når som helst? Det giver en ekstra luksusfølelse i hverdagen, som vi alle sætter pris på”.

  De kolde bobler er ekstra forfriskende, og muligheden for at skifte mellem med og uden brus gør, at mange drikker mere vand i løbet af dagen.

  Myte: Det bliver meget dyrere med danskvand
  Ifølge Mads mener ledelsen i mange virksomheder, at en vanddispenser med kulsyreløsning er meget dyrere end en ”almindelig” vandautomat. Men det er faktisk ikke tilfældet. ”Vi snakker om ca. 150 kroner mere om måneden. At opgradere sin vanddispenserløsning betaler sig helt sikkert bedre end, at skulle købe danskvand på flaske ved siden af – for slet ikke at tale om, at det er mere praktisk”, siger han og fortsætter: ”Godt nok skal kulsyrepatronerne også skiftes ud engang imellem, men én patron giver 600 liter danskvand. Det er meget boblevand selv til en stor arbejdsplads”.

  Omkostningerne til vedligehold stiger heller ikke, når du tilføjer kulsyrefunktionen, selvom kulsyrekølerne bruger en anden type teknologi. Det skyldes Waterlogics serviceaftale, som sikrer, at din maskine bliver efterset flere gange om året.

  Boblevand giver luksus på jobbet

  Danskvand nedsætter sodavandsforbruget

  Danskvand er læskende, forfriskende og festligt. Hverdagen føles lige lidt mere festlig med danskvand på bordet. Og så kan det føre til flere positive effekter på de ansattes drikkevaner på jobbet:

  ”I løbet af en dag, specielt når det er varmt, vil den sprudlende danskvand friste ganen på mange. Kulsyren nedsætter lysten til sodavand og andre kulsyreholdige drikke. Samtidig giver den også større lyst til vand, som gør medarbejderne mere produktive og koncentrerede”, siger Mads.

  Boblevand giver luksus på jobbet

  TIPS: Sådan pifter du danskvandet op på jobbet

  Frugt og grønt: Hav lime, citron, appelsin og agurk tilgængeligt. Bare tilføj en tynd skive eller to i danskvandet, så har du et sundt alternativ til søde drikke. Læs vores andre forslag til vand med smag.

  Urter: Tilsæt urter i dit vand og lav lækker tisane med smagfulde kombinationer af friske urter. Tisane er en form for te, som kan nydes kold eller varm. Læs mere om hvor let du laver tisane på jobbet.

  Gør danskvand til en del af din kundeservice

  Det er ikke kun dine medarbejdere, der vil nyde det friske pust af boblevand. Det vil dine kunder også. Derfor ønsker mange virksomheder at placere vanddispensere med danskvand i kundeservice, venteområder og kontorlokaler, hvor der kommer mange gæster.

  ”At tilbyde sine gæster et glas kold og boblende danskvand anses som en ekstra kundeservice, hvilket er yderst positivt. Det er en af de små detaljer, som gør en kæmpe forskel, når man møder en ny virksomhed for første gang. Det viser, at du kræser for detaljerne, og tænker på din kundes behov”, siger Mads.

  Ifølge Mads er det meget forskelligt, hvilke typer virksomheder, der vælger løsningen. ”Det kan være alt fra store konsulentvirksomheder til bilværksteder. Danskvand appellerer til mange forskellige mennesker i en bred vifte af brancher”, siger han.

  Vil du vide mere om hvorfor du skal vælge en vanddispenserløsning fra Waterlogic? Vi kombinerer avanceret teknologi med høj kompetence og fantastisk kundeservice i løsninger, som kommer dig til gavn. Læs mere her.

  Vandautomat
  Er det på tide at overveje at investere i en vandautomater?