• Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  5 Skjulte Omkostninger ved en kildevandskøler

  Sendt af ,
  5 Skjulte Omkostninger ved en kildevandskøler

  Når det kommer til at vælge den rette vandkøler til din virksomhed, er det ikke altid lige let at finde ud af, hvilket system, som passer bedst til dit kontor. Det kan være, at du foretrækker en flaskeløsning frem for en uden flaske. Men, der er mange skjulte omkostninger, som kan gøre denne løsning mindre attraktiv.

  Disse kan være de mange timer, som du bruger på at håndtere levering, sikkerhedsrisikoen ved at have fremmede på kontoret, det variable forbrug, som gør det svært at budgettere, begrænset opbevaringsplads til flaskerne og sågar truslen om fravær eller forsikringssager forårsaget af at håndtere de tunge flasker.

  Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand for at forbedre koncentrationen og stabilisere dit humør, så der er uden tvivl mange fordele ved at have en vandkøler på din arbejdsplads. Du skal bare huske på, at der er flere skjulte omkostninger ved at have en kildevandskøler.

  De synlige omkostninger og de usynlige omkostninger

  Hvis du lejer eller køber din kildevandskøler, så er der synlige omkostninger, som inkluderer vandkøleren i sig selv, vandet og levering. Men, alt efter hvilket system du vælger, så kan der også være usynlige omkostninger, som er sværere at se. Uanset om det er tiden, som man forbruger på levering, pladsen som bruges til opbevaring af flaskerne eller dét, at flaskevand er dyrt, så kan den skjulte omkostning have en stor indflydelse på din bundlinje og kan hurtigt fjerne alle fordelene ved at have en vandkøler på kontoret.

  Fem skjulte omkostninger ved en kildevandskøler

  1) Udgifterne ved at bestille og håndtere leveringv

  Når du har en kildevandskøler, så skal du bruge en medarbejder til at håndtere vandforsyningen. De skal holde styr på, hvor mange flasker du har tilbage og derefter gætte på, hvor mange de skal bestille til den næste levering. Din medarbejder vil drikke forskellige mængder alt efter, hvor varmt det er og derfor er det svært at forudse, hvor meget virksomheden skal bruge på vand, hvor der til tider kan være uforudsete store omkostninger. Man kan hurtigt spilde meget tid på at koordinere, betale fakturaer, sortering og maile frem og tilbage.

  Når man tager den gennemsnitlige timepris for en daglig koordinator i betragtning, så kan det hurtigt koste 500 kroner om ugen eller 25.000 kroner om året at håndtere flasker. Når man vælger en vandautomat, som kan kobles på vandforsyningen, kan man frigive disse timer og lave vigtigere arbejde. Waterlogic udlejer vandautomater til et fast, månedligt beløb med planlagte servicebesøg, sådan dine omkostninger ikke stiger og falder, da Waterlogic giver fuld driftsgaranti.

  2) Sikkerhedsrisikoen

  Alle virksomheder opbevarer sensitive informationer og vil hellere holde dørene låst for en ukendt gæst. En flaskeløsning betyder, at du skal åbne din dør for levering af flaskerne, hvorved du udsætter din virksomhed og dine medarbejdere for unødig risiko ved at have fremmede på din arbejdsplads.

  Waterlogic ansætter kun trænede teknikere, som kobler vores vandautomater til vandforsyningen, som derfor kan give friskt, rent og koldt vand i uendelige mængder. Ikke flere afbrydelser og ingen risiko for at nogle glemmer at låse døren efter levering.

  3) Tab af vigtig plads

  Du betaler meget for din kontorplads. Det er en vigtig vare og derfor bliver det dyrere og dyrere at opbevare plastikflasker; især når du skal både skal opbevare tomme og fulde flasker. Det kan koste mellem 24.000 og 84.000 kroner om måneden at opbevare plastik.

  Du kan frigive dette område til en ekstra medarbejder og derfor have endnu en ressourcer, som kan generere indkomst, hvorimod plastik er en omkostning. Waterlogics bordautomater kræver meget lidt plads og derfor udnytter man sin leje til det maksimale.

  4) Arbejdsskader koster virksomheder tusindvis af kroner

  Hver eneste gang en flaske bliver tømt skal en medarbejder fjerne den tomme flaske og løfte en tung, fyldt beholder for at erstatte den. Hvis man løfter den forkert, så vil medarbejderen risikere en seriøs skade; hvis den glider, kan man risikere at spilde vand på gulvet og derfor lave endnu en risiko på arbejdspladsen; man kan også falde over stablede, tomme flasker.

  Ifølge Arbejdstilsynet bliver der indrapporteret 42.000 arbejdsrelaterede skader om året, hvilket koster virksomhederne milliarder. Når man bruger en Waterlogic flaskeløs vandautomat kan du helt fjerne risikoen for denne typer skader på arbejdspladsen.

  5) Forurenet drikkevand kan koste dig endnu mere

  Slutteligt er der risikoen for at drikkevandet er forurenet, hvilket kan medføre sygdom på arbejdspladsen. Flaskevand kan være et paradis for bakterier, hvor især Bacillus elsker at være; det er en stangformet aerobisk bakterie, som trives i eksponerede områder. Når medarbejdere bruger automaten, så vil de risikere at komme i kontakt med bakterier, som kan medføre sygdom som diare, kvalme og opkast. Sidste år blev der indrapporteret mere end 4.3 millioner sygeperioder – og det er en udgift som alle kontorer kan undvære.

  Waterlogic vandkølere bruger karbonfiltre og UV filtre, som baseres på Firewall teknologi til at holde din vandforsyning fri for urenheder, bakterier og klorin. Overfladen af køleren er dækket af BioCote® teknologi, som er et sølv additiv med anti-mikrobiale egenskaber, som forebygger at mikroorganismer kan vokse på overflade.

  Træf den smarte beslutning med en tilsluttet vandautomat

  De skjulte omkostninger ved en vandkøler med flaske kan være svære at ignorere. Waterlogic kæmper mod denne usynlige omkostning, ved at bruge den seneste teknologi som både fjerner risikoen og øger kontorets effektivitet.

  Undgå leveringsomkostninger, spar på pladsen, hold dit kontor sikkert og dine medarbejdere friske med en flaskeløs vandkøler fra Waterlogic.

  Kontakt en Waterlogic ekspert for finde den bedste vandkøler til netop dit kontor.