Har du modtaget en e-mail fra Culligan? Den var fra os.
Waterlogic Danmark vil snart skifte navn til Culligan, og vi vil fortsætte vores stolte tradition under et nyt navn i Norden, men stadig internationalt anerkendt, som blev etableret i 1936.
Rent praktisk betyder dette ingen ændring for vores kunder. Alle ansatte hos Waterlogic fortsætter med os, og yder den samme gode service til vores eksisterende og nye kunder i området.

Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

Derfor skal du have en vanddispenser på arbejdet

Sendt af ,
Derfor skal du have en vanddispenser på arbejdet

Ved du egentlig, hvorfor det vil gavne dig at have en vanddispenser på jobbet? Der er mange grunde, men vi har samlet 3, som gælder uanset virksomhedens størrelse.

Der kan være mange indvendinger mod at få en vanddispenser. Det er for dyrt. Vi er for få medarbejdere. Vi sætter bare vand på køl i stedet. Vend i stedet spørgsmålet på hovedet og se på fordelene ved at få en vanddispenser.

Altid friskt og køligt vand

Vi har en høj standard for postevand i Danmark, men det er ikke altid lige koldt og lækkert, når det kommer friskt fra hanen. Vand smager forskelligt rundt om i landet og der kan ske fejl på rensningsanlægget, så vandet bliver smittebærer af sygdomme.

Ofte skal vi også lade det rende længe, inden det bliver koldt nok til, at vi gider drikke det. Det kan selvfølgelig klares ved at have friskt vand på køl i køleskabet, men så skal flaskerne fyldes efter brug og vaskes fra tid til anden.

Med en vanddispenser slipper du for bøvlet. Vandet er altid friskt og koldt med det samme. Og med et rensesystem sikrer du den høje kvalitet fra postevandet året rundt.

Vanddispensere står altid centralt og lettilgængeligt modsat de fleste vandhaner: ”Vandhaner befinder sig ofte i køkkenet, som kan ligge langt fra arbejdsstationerne og kontorerne. Nogle gange er de nærmeste endda på toiletterne, hvilket øger risikoen for smitte og bakterier”, siger Nicolaj Pristed-Damgaard, som er Key Account Manager hos Waterlogic Danmark.

Sluk tørsten i vand i stedet for kaffe

Nicolaj påpeger, at erfaringer fra Waterlogics kunder er, at de ansatte drikker mere vand på jobbet, når der er en vandkøler – meget mere endda, end hvis der bare er vandhaner.

”De drikker også tit mere vand end kaffe med en vanddispenser. Så sparer virksomheden nogle udgifter til kaffe. Selvom kaffe er godt og opkvikkende, skal det jo ikke være der, man slukker tørsten. Kaffe må aldrig blive en erstatning for vand, og det hjælper vanddispenseren med”, siger han.

En kaffemaskine er et hyggeligt gode, som øger trivslen. Det kan vi ikke komme udenom. Men vanddispenseren betaler sig selv tilbage med bedre trivsel og mere produktive ansatte.

Kvinde drikker te foran Waterlogic vandautomat

Mindre arbejde og større luksus

Med en vanddispenserløsning, som er koblet til vandforsyningen (en såkaldt point of use (POU) dispenser) i stedet for at bruge vandflasker, slipper du for meget ekstraarbejde: Bestilling, opbevaring af fulde og tomme flasker, køling og logistikken i at få flaskerne til pant.

”Desuden sparer du dig selv eller dine medarbejdere for mange tunge løft af kasser med flasker. Du får samtidig en mere hygiejnisk, økonomisk og miljøvenlig løsning. Med en POU-dispenser kan du endda drikke så meget vand, du vil uden at skulle bekymre dig om ekstraudgifter”, siger Nicolaj.

Har du en vanddispenser med kulsyrefunktion, er det en minimal ekstraudgift for kulsyrepatroner i forhold til den luksus, medarbejderne vil føle i hverdagen. Så kan de vælge mellem frisk brus eller ingen brus, hver gang de skal have vand. Det synes mange af vores kunder er en super løsning.

Hvilken løsning du skal investere i afhænger af dit behov og dine medarbejderes ønsker. ”Alle nyder friskt og koldt vand med eller uden brus. Det giver produktive og veloplagte ansatte. Så jo større virksomheden er, jo bedre kan det betale sig at investere i POU-dispensere”, siger Nicolaj.

Vil du vide mere om fordelene ved at have en vanddispenser på arbejdspladsen? Så læs 5 andre grunde til, at du skal vælge en flaskeløs vandkøler over plastikflaskerne eller vandet fra hanen.

Vandautomat
Er det på tide at overveje at investere i en vandautomater?