Har du modtaget en e-mail fra Culligan? Den var fra os.
Waterlogic Danmark vil snart skifte navn til Culligan, og vi vil fortsætte vores stolte tradition under et nyt navn i Norden, men stadig internationalt anerkendt, som blev etableret i 1936.
Rent praktisk betyder dette ingen ændring for vores kunder. Alle ansatte hos Waterlogic fortsætter med os, og yder den samme gode service til vores eksisterende og nye kunder i området.

 • Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Skræddersyede vandautomater i sundhedssektoren
  Vandkølere med rent vand til sundhedssektoren

  Når man drikker vand fra en vandautomat er det vigtig at vandet er af høj kvalitet, men det er ligeledes vigtigt at alle hygiejnefaktorer er tilgodeset. Kun Waterlogic Firewall ™ -systemer imødekommer dette behov.

  Hygiejnefaktorer

  Når man drikker vand fra en vandautomat er det vigtig at vandet er af høj kvalitet, men det er ligeledes vigtigt at alle hygiejnefaktorer er tilgodeset. Kun Waterlogic Firewall ™ -systemer imødekommer dette behov.

  Risikovurdering

  Vand fra hanen eller traditionelle vandfontæner kan indeholde patogener såsom Pseudomonas , Legionella , Streptokokker og E. Coli . Når der er tale om vandautomater inden for sundhedsområdet, skal vandkvaliteten have en overordnet betydning. Det gælder især for de som har et nedsat immunforsvar eller patienter på intensiv.

  Bakterier på en vannkjøler

  rent vann og helse

  Et kvalitetsstyret vandsystem

  Inden for sundhedssektoren er det naturligt at indføre faste rutiner for en ugentlig rengøring af vanddispensere. Eftersom vores Firewall ™ teknologi automatisk sørger for at der er taget hånd om hygiejnen ved tappepunktet. Hver gang vandet bliver tappet, giver dette en klar og pålidelig løsning som ikke afhænger af menneskelig indgriben.

  Vores revolutionerende Firewall ™ -teknologi er 99,9999 % effektiv mod mikrober, 100 % af tiden, ifølge førende uafhængige laboratorier. Teknologien behandler drikkevandet med UV bestråling millisekunder før drikkevandet lander i koppen, og stopper potentiel forurening udefra. Denne proces skaber det friskeste, velsmagende og reneste vand. Perfekt for sygehuse, klinikker og plejehjem, kort sagt alt inden for sundhedssektoren.

  I tillæg er plastoverfladerne, som omgiver tappeområdet på Waterlogics vanddispensere, dækket med et sølvbelægning kaldet BioCote®. Sølv er en naturlig antimikrobiologisk løsning som forhindrer vækst af mikroorganismer samtidig med at det giver en ekstra beskyttelse efter filtrering og UV-rensning.

  Netto resultatet bliver dermed en færdig konstrueret og velfungerende løsning mod det potentielle risiko som det at have en vandautomat inden sundhedssektoren kan medføre.

  På Côte de Lumière sygehus i Frankrig, blev vandkvaliteten anset som en sundhedsrisiko. Dette gik ud over tilliden til sygehuset. Ansatte drikker nu friskt og rent vand fra en WL4 dispenser som garanterer rent vand uden mikrobiologisk forurening. Dr. Roux: “Den innovative Firewall™ UV teknologien gør det mulig for os at tilbyde rent vand af høj kvalitet”

  ORPEA administrerer omsorgsboliger over hele Frankrig. En vigtig faktor er at kunne tilbyde rent og friskt vand til beboerne, hvoraf mange er ældre og gangbesværede . ORPEA Residential Care Group besluttede at erstatte alle sine traditionelle vandstationer med Waterlogic’s nye generation af Firewall™ vandautomater for at sikre rent drikkevand hver eneste dag.

  Top