• Få et tilbud
 • Idag har Waterlogic på verdensbasis sparet planeten for engangs-plastflasker

  Vandautomater til skoler
  Vandautomater og vandkølere til skoler

  Det er bevist, at vandautomater får elever til at drikke mere vand og mindre sodavand. Ban vejen for en sundere livsstil med en vandautomat fra Waterlogic.

  vann i skolen

  Waterlogic vandautomatermaskiner – et vigtigt værktøj til en sundere livsstil

  Waterlogics vandautomater er et vigtigt værktøj, når du promoverer en sundere livsstil og giver alternativer til sukkerholdige drikke. Eleverne holder sig vågne og aktive, hvis de drikker meget rent vand. Vandet fra Waterlogic vandautomater er det reneste og mest fristende, der findes, så her vil alle med glæde stå i kø for at fylde deres vandflasker. Den gode nyhed er, at vores vandautomater med stor kapacitet kan imødekomme efterspørgslen i de travleste elevområder og opfylde kravene på skolen og universitetet.

  Desuden tilbyder mange universiteter og højskoler måltider, og hvis man installerer en Waterlogic vandautomat, bliver kolde drikke serveret på en meget omkostningseffektiv og bæredygtig måde.

  Fri adgang til koldt, frisk vand hele dagen reducerer behovet for sukkerholdige læskedrikke. Personalet yder også deres bedste. Husk, at vand modvirker hovedpine og træthed. Kroppen består af 70 % vand. Hvis du mister bare 1 % vand, risikerer du at miste 10 % af din ydeevne.

  Tænk helhed, når du vælger en vandautomat til din skole. Vi har vandautomater, der kan tilkobles afløb, og vi har vandflasker i størrelserne 0,33 liter, 0,5 liter og 0,7 liter.

  sportsflasker fra Waterlogic Norge

  Top